FUIF > Nieuwjaarskaarten

Nieuwjaarskaarten

Happy New Year, het nieuwe jaar staat weer voor de deur. En dat betekent dat het weer tijd is voor champagne, goede voornemens, appelflappen en oliebollen! Verstuur je persoonlijke nieuwjaarswens naar al je vrienden en familie via Fuif.nl. Kies een kaartje uit onze collectie of maak een nieuwjaarskaart helemaal zelf.  Namens het hele team van Fuif: een gelukkig en gezond 2017 gewenst!

Happy New Year - Gelukkig Nieuwjaar

We sluiten weer een jaar af, tijd om na te denken wat er het afgelopen jaar allemaal is gebeurd. Ga je deze avond met vrienden en familie thuis vieren? Of ga je lekker dansend in een club het nieuwe jaar in? Iedereen heeft zijn eigen manier om deze avond te vieren. Leuk is het zeker om de dierbaren die je die avond niet ziet, een nieuwjaarskaart te sturen!

Oliebollen, appelflappen, champagne en vuurwerk

Een avond aftellen naar het nieuwe jaar kan niet zonder de overheerlijke calorierijke versnaperingen! Dus haal een zak lekkere oliebollen en appelflappen, of maak ze zelf natuurlijk, en leg de fles champagne koud! De term knallend het nieuwe jaar in gaan bestaat natuurlijk niet voor niets! Er komen weer 365 nieuwe dagen aan om op de lijn te letten toch?

Nieuwjaarswensen

Natuurlijk wens je je dierenbaren een gelukkig en gezond nieuwjaar, maar zet bijvoorbeeld eens iets anders op je kaart dan 'de beste wensen' of 'gelukkig nieuwjaar'. Wat denk je van een van deze originele nieuwjaarswensen?

Een wens met een lach
dat jullie dag na dag
geluk mogen kennen bij elkaar
in het pas begonnen nieuwe jaar

Ik heb gevraagd vuurwerk te ontsteken
als teken dat ik heel veel van je hou
Om twaalf uur op oudejaarsavond moet je kijken
want dat is allemaal speciaal voor jou!

Mijn nieuwjaarswens voor allen
is eenvoudig en klein
gelukkig te leven
gewoon er voor elkaar zijn

Goede voornemens

2016 is bijna ten einde, dus is het weer tijd voor de goede voornemens. Ga je voor meer sporten, een nieuwe baan, eindelijk die hobby oppakken die altijd al zo graag wilde doen, of was 2016 goed en hoef je niets te veranderen? Wij denken dat wat extra liefde, vrolijkheid en feest er wel bij kan in 2017! Dat het een fantastisch jaar mag worden.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: