Uitnodigingen voor een doopfeest maken

Wordt je kindje gedoopt? De leukste en liefste kaartjes maak je hier op Fuif.nl. Kies een mooie uit en pas 'm aan naar je eigen wensen en smaak. 

Uitnodiging doop van je kindje 

Hoera, je kindje wordt gedoopt! Dat is een belangrijke happening. Nodig je naasten uit, vrienden en familie om hierbij aanwezig te zijn. Een prachtige gelegenheid om je familie uit te nodigen voor de dienst en het doopfeest erna. Op fuif.nl vind je allerlei mooie kaarten om je vrienden en familie van het doopfeest te vertellen.

Wat is dopen eigenlijk?

Met het dopen van je kind draag je hem of haar op aan God en je belooft een christelijk opvoeding te geven aan je kind.

Doopfeest als kraamborrel

Tegenwoordig wordt de doop (vooral in het zuiden van het land) steeds vaker gevolgd door een doopfeest. Er wordt groots uitgepakt. Eigenlijk kun je het doopfeest dus zien als een soort kraamborrel. Voor veel mensen dus dé gelegenheid om het kindje te zien en de ouders te feliciteren. Daarom hieronder wat tips voor een doopfeest.

Tips voor het doopfeest

  • Zorg ervoor dat mensen je kindje én mooie foto’s van je kindje kunnen zien. Maak dus een mooi fotoboek of een slideshow die je op de muur kunt beamen.
  • Vraag om hulp. Mensen willen jullie graag spreken dus voorkom dat je voortdurend druk bent met koffie en cola rondbrengen.
  • Denk goed na over de locatie: wil je het doopfeest bij je thuis (en zo ja, waar haal je extra stoelen vandaan en hoe deel je de kamer in?) of ga je voor een externe locatie (dat betekent misschien extra kosten maar ook, heel belangrijk, geen rotzooi)?
Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: