FUIF > Uitnodiging Feest > Kraamfeest

Uitnodiging kraamfeest maken

Een uitnodiging voor een kraamfeest maak je op fuif.nl. Stuur dan een proefdruk á €0,99 (inclusief verzendkosten) naar je zelf. Je kunt daarna eventueel nog iets aanpassen, voor je de kaarten verstuurt naar alle genodigden.

Kraamborrelkaartjes – mensen uitnodigen voor je kraamfeest

Helemaal hip en superleuk om te doen: een babyborrel organiseren. In plaats van kraamvisite verspreid over een langere periode, geef je gewoon één groot feest waarop iedereen jullie kan feliciteren en jullie prachtige kindje kan bewonderen. Ideaal: je hebt al het bezoek in één keer en je kunt in de beginperiode gewoon met je gezinnetje en je allerdierbaarste mensen om je heen genieten van deze bijzondere tijd.

Kraamfeest

Een kraamfeest is de ideale manier om meerdere mensen tegelijk uit te nodigen om jullie pasgeboren kindje te laten bewonderen. Dat scheelt veel losse bezoekjes, maar is ook een leuke manier om familie en vrienden weer eens bij elkaar te zien. Maak eenvoudig je kraamfeest-kaart door een ontwerp te kiezen en er jouw persoonlijke foto's en tekst in te zetten. Wil je weten hoe de kaart er in het echt uit komt te zien? 

Vijf tips voor een geslaagde kraamborrel

  1. Wil je het kraamfeest in je eigen huis of liever op een andere locatie, zoals een café in de buurt? Vergelijk de voor- en nadelen: denk aan rotzooi, kosten, ruimte, sfeer 
  2. Maak werk van de aankleding en het eten. Pak lekker uit door bijvoorbeeld een mooi welkomsdrankje te schenken en originele hapjes te serveren, zoals bijvoorbeeld soesjes met muisjes. Een leuke geboorteslinger met de naam van je kindje maakt het feestje helemaal af.
  3. Vraag hulp: sowieso om bovenstaande hapjes of slingers te maken, maar bijvoorbeeld ook om drank en hapjes te serveren. Dit wil je echt niet zelf doen: jij bent namelijk veel te druk met socializen!
  4. Zorg voor mooie foto’s van je kindje, in een mooi album of maak een slideshow met foto’s die je voortdurend kunt beamen.
  5. Vraag ook of iemand op het feestje wil fotograferen. Zo heb je mooie plaatjes na afloop en sta je zelf ook nog eens op de foto!

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: