FUIF > Verjaardag 1 jaar

Verjaardag 1 jaar

Je kleintje is alweer een jaar bij jullie. Van een klein hummeltje tot aan een mensje die al kan kruipen, zitten en zelf eten. Dit heugelijke moment wil je natuurlijk met je vriendinnen en familie vieren. Proefdruk van je kaart € 0,99 en gratis verzonden!

  • Maak zelf een uitnodiging

    Kies een formaat en voeg je foto en versieringen toe.

    zelf-maken kies blanco formaat
  • Kies een collectiekaart

    Kies uit de ruime collectie en pas gemakkelijk je leeftijd en foto aan. 

    bekijk de collectie

Kaart 1e verjaardag

Nodig zijn vriendjes en vriendinnetjes, opa en oma en natuurlijk andere belangrijke personen in hun leventje uit voor een feestje. Kies een ontwerp die je aanspreekt en pas de tekst aan. Vind je het leuk om een foto toe te voegen, kies dan voor de fotokaarten. Wil je helemaal zelf aan de slag, dat kan met de blanco kaarten. Bestel vooraf een echte proefdruk voor slechts € 0,99. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Hoera baby 1 jaar!

Het is eerste jaar is alweer voorbij. Jullie dochter of zoon is alweer jarig. Het is ook geen baby meer, maar wordt al een echt mensje.

Verjaardagswensen voor eerste verjaardag

Wat geef je een kindje van 1 jaar en worden de ouders ook nog eens blij van. Een speelhuisje, schommel, boekje, duplo of besteksetje is altijd leuk.

Versiering kinderverjaardag

Als je kleine ’s ochtends beneden komt en ballonnen en slingers ziet zal het de eerste keer nog geen associatie hebben met een verjaardag. Je kunt je kindje wel al voorbereiden op zijn feest. Er zijn boekjes die je kunt lezen om uit te leggen wat er gaat gebeuren.

Taart

Wat is er mooier dan een kind die een mooie, liefst slagroom, taart voor zich heeft en vrij is om er mee te doen wat ze willen. Er zijn vele leuke filmpjes te vinden waar kind met zijn gezicht erin duikt, kersen waar nog ijs in zit of waar alles om de kinderstoel heen onder de slagroom zit. Bekijk hier onze cakesmash uitnodigingen!

Uitnodiging verjaardag 1 jaar

Een feestje is niet compleet zonder gasten. Nodig ze uit met een persoonlijke uitnodiging. Plaats de meest leuke foto van je kindje op de voorkant of binnenkant van de kaart voor dat extra persoonlijke tintje.

Verjaardag dochter

De eerste verjaardag van jullie dochter is speciaal. Voor het eerst roze taart, slingers en meisjes cadeautjes. Hierbij zijn kaartjes met een lieve of schattige uitstraling erg passend.

Verjaardag jongen

Jullie stoere zoon viert zijn 1 jarig bestaan. Maak een stoere verjaardag met blauwe en grijze elementen.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: