FUIF > Gala Uitnodigingen - Zelf je gala uitnodiging maken

Gala uitnodigingen

Heb je binnenkort een gala? Bij Fuif vind je hervoor een bijpassende uitnodiging. Proefdruk slechts €0,99 en gratis verzonden! Ontwerp je je galakaart liever helemaal zelf? Kies hier een blanco ontwerp uit en ga aan de slag.

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Uitnodiging gala

Of het nu om eindexamenfeest, chique diner of ander feest gaat, bij fuif.nl maak je de perfecte uitnodigingskaart zelf. Kies een van de bovenstaande ontwerpen uit en pas het aan naar jouw wensen!

Checklist voor gala uitnodigingen

Het is belangrijk dat je geen belangrijke informatie vergeet te vermelden op je galakaarten. Met deze checklist weet je zeker dat je niets vergeet.
* Gelegenheid:ter ere van wat vindt het gala plaats
* Kledingvoorschrift + eventueel thema
* Datum en tijd
* Locatie + eventuele routebeschrijving
* Wijze van aan- en/of afmelden
* Kosten en betaalwijze
* Vermelding van eventuele website van je feest

Kledingvoorschrift

Een dresscode vermelden hoeft natuurlijk niet maar zorgt wel voor duidelijkheid. Iedereen in dezelfde stijl kan net dat beetje extra geven aan je feest. Hieronder zetten we een paar kledingvoorschriften op een rij.

Cocktail

Bij de cocktail dresscode trekt de vrouw een korte cocktailjurk aan. Dit maak je af met een mooie clutch en hakken. De man draagt een donker pak of smoking.

Black tie oftewel avondkleding

Zoals de naam al doet vermoeden draagt de man bij dit voorschrift een zwarte das gecombineerd met een twee- of driedelig zwart maatpak, ook wel smoking genoemd. Vrouwen dragen bij deze dresscode een stijlvolle korte of lange avondjurk. Een nette cocktailjurk mag ook. Bij een officiële black tie mag het decolleté niet te opvallend zijn.

Gala dresscode

Bij het gala kledingvoorschrift mag de man zowel een rokkostuum als een smoking dragen. De vrouw draagt een lange galajurk. Bij een gala mag je helemaal los: een opvallendere jurk, sieraden, enzovoort, het mag allemaal.

White tie

Bij White tie draagt de man een rokkostuum: de meest formele variant van mannenkostuums. Vrouwen hebben meer opties: zowel avondjurk, galajurk als cocktailjurk is toegestaan. Zorg wel dat je hele outfit matcht en alles perfect bij elkaar past.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: