FUIF > Bedankkaartjes maken - Bruiloft en Jubileum - Fuif.nl

Bedankkaartjes

Bedankkaartjes voor je bruiloft vind je hier op Fuif.nl. Hoe leuk is het om je de gasten van je bruiloft te bedanken met een originele bedankkaart? Proefdruk slechts € 0,99 en gratis verzonden!

Bekijk de   resultaten
 
0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen
Bekijk de   resultaten
 

Bedankaart in stijl van jullie trouwkaart

De mooiste foto van jullie bruiloft kun je verwerken in de fotokaarten, of stuur je liever een romantische bedankkaart met alleen tekst? Kies hieronder een mooie bedankkaart met foto of zonder foto en verstuur ze naar je bruiloftsgasten. Je kunt er ook voor je kiezen om zelf je bedankkaarten te ontwerpen. Zo maak je je bedankje helemaal zoals jij dat wil. En Fuif.nl heeft veel bedankkaarten die passend zijn bij onze trouwkaarten collectie. Zo vormt alles samen een mooi geheel.

Zeg bedankt met bedankkaartjes tegen je huwelijksgasten

Hoe vaak zeg jij bedankt, dankjewel of dank je wel tegen de mensen uit je omgeving? Vast te weinig. Je bruiloft of huwelijk is een mooi moment om jullie gasten te bedanken.

Bedankkaartjes zijn de perfecte manier om de gasten van je bruiloft te bedanken voor hun komst. Je kan er voor kiezen om de bedankkaarten van te voren te drukken en aan de bedankjes te bevestigen. Je kan de bedankjes en bedankkaartjes aan het einde van jullie dag dan gelijk meegeven met jullie bruiloftsgasten.

Bedankkaart met foto

Wat nog leuker is, is een bedankkaart met een foto van jullie huwelijksdag zelf. Op Fuif hebben we diverse bedankkaarten in onze collectie waarbij je alleen de voorbeeldfoto hoeft te vervangen door jullie mooiste foto. Een persoonlijke tekst maakt de bedankkaart helemaal af. Je kan eventueel ook kiezen om een fotokaart te gebruiken als bedankkaart. Als je de achterkant van de kaart blanco laat, dan kan je per gast een persoonlijke tekst schrijven. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om iedere kaart te voorzien van dezelfde bedank tekst.

Houd er bij het selecteren van de foto rekening mee, dat de resolutie hoog genoeg is. Vraag jullie fotograaf om een foto, zodat jullie zeker weten dat de foto scherp wordt afgedrukt.

Wanneer verstuur je de bedankkaartjes?

Wanneer verstuur je bedankkaartjes? Volgens de experts is het gebruikelijk om een bedankkaartje binnen een maand na jullie huwelijksreis te verzenden. Jullie huwelijk staat dan nog op het netvlies van jullie gasten gegrift. Gaan jullie niet op huwelijksreis, verstuur de bedankkaart dan binnen zes weken na de bruiloft. Hulp nodig bij de opmaak van jullie bedankkaartje? Mocht het opmaken van jullie bedankkaartje niet lukken, wij helpen je graag! Maak een account aan op onze site, sla je conceptversie op en mail ons op info@fuif.nl of bel ons tijdens kantoortijden op: 085-7430761. Vertel ons wat je wensen zijn en wij kijken hoe we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Tip: bestel een proefdruk voor €0,99. Op die manier kan je checken of de foto scherp wordt afgedrukt en er geen spelfouten (meer) op de kaart staan.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: