FUIF > Uitnodiging 50 jaar getrouwd

50 jaar getrouwd uitnodigingen

50-jarig huwelijk? Een gouden huwelijk is een heel speciaal moment en vraagt om een uitbundig feest. Een echte proefdruk van jullie uitnodiging kost slechts  €0,99 en gratis verzonden! Zelf een kaart maken? Bekijk de formaten van onze blanco kaarten. We leveren ook op maandag en je kunt er voor kiezen je uitnodiging direct aan je gasten te versturen, handig!


Meer van Fuif: Proefdruk slechts €0,99 | Directe verzending | Sluitzegels |

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

50-jarig huwelijksjubileum

Wat een bijzondere gebeurtenis: binnenkort zijn jullie 50 jaar getrouwd. Omdat je niet zomaar 50 jaar getrouwd bent wilt u deze bijzondere gebeurtenis waarschijnlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Terecht vinden wij van Fuif, het is natuurlijk ook een prachtig jubileum. Dit huwelijksjubileum wordt gouden huwelijk genoemd. Het mag dan ook groots gevierd worden!
Lees hier over het huwelijksjubileum van Peter en Greet, zij hebben speciaal voor Fuif een loveshoot gedaan!
 

Gouden huwelijk

Een gouden huwelijk is een heel speciaal moment en vraagt om een uitbundig feest. Nodig al je vrienden en familie uit en maak een stijlvolle, kleurrijke, nostalgische of klassieke uitnodiging. Op elke kaart is het makkelijk om de tekst aan te passen naar je eigen wensen en een foto toe te voegen of te vervangen. Echte proefdruk €0,99. Geen verzendkosten. Liever helemaal zelf een kaart maken? Bekijk de formaten van onze blanco kaarten. Er zijn vele clip-arts (afbeeldingen) en achtergronden beschikbaar om hem naar wens te ontwerpen.

Locaties jubileum feest

Misschien komt er een groot ‘50 jaar getrouwd’ feest? Of een bescheiden partijtje met enkele familieleden en goede vrienden? Gaan jullie op uitje of viert u het in een feestzaal in de buurt? Er is bij iedereen in de buurt veel mogelijk, soms meer dan je uiteindelijk zal denken. Ben je in het bezit van een grote tuin? Heb je er wel eens aan gedacht om een tuinfeest te geven.
 

Zelf uitnodiging maken

Wat je ook gaat doen: je wilt vast en zeker een mooie uitnodiging sturen naar uw gasten. Fuif heeft veel ontwerpers die al kaarten hebben gemaakt, je kunt gemakkelijk de teksten en foto’s aanpassen om hem naar u eigen wensen op te maken. Ook is het mogelijk om een blanco fotokaart helemaal naar wens te maken. Fuif heeft veel cliparts (dit zijn afbeeldingen) en achtergronden beschikbaar. Je kunt natuurlijk altijd even inspiratie opdoen bij de huidige ontwerpen.
 

Tips voor het geven van een feest

Op onze blog is een handig artikel verschenen met tips voor het geven van een feest. Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht aan de dierentuin? Die hebben altijd veel mogelijkheden qua locatie en activiteiten. Lees hier alle andere tips.
 

Directe verzending

Bij Fuif.nl kun je jouw zelfgemaakte uitnodiging direct laten verzenden naar je gasten. Dit betekent dat je de volgende handelingen niet zelf hoeft te doen; kaarten in de enveloppen plaatsen, adressen schrijven en postzegels plakken! Want dat doen wij allemaal voor jou. Je hoeft alleen maar een uitnodiging te maken, een lijst met adressen te uploaden en een bestelling te plaatsen. Wij doen dus de rest, service van Fuif.
Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: