FUIF > Uitnodiging 80 jaar maken op Fuif

Uitnodiging 80 jaar

80 jaar geworden? Een speciale leeftijd die absoluut gevierd moeten worden. Een uitnodiging voor een 80e verjaardag maak je hier op Fuif.nl. Proefdruk slechts € 0,99 en gratis verzonden!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

80 jaar

Gefeliciteerd, 80 jaar. Hoera, wat een bijzondere leeftijd is er bereikt! Er is waarschijnlijk veel gebeurd in de afgelopen 80 jaar. Getrouwd en kinderen gekregen, en daarom waarschijnlijk ook kleinkinderen gekregen. Opa of oma zijn is bijzonder en alles er omheen is heel speciaal. In 80 jaar is er veel levenservaring opgedaan. Des te meer een reden dat deze mijlpaal gevierd moet worden met alle dierbaren.

Tekst verjaardag 80 jaar

Op de uitnodigingskaart is het belangrijk te vermelden wanneer het feestje is. Deze kan namelijk afwijken van de verjaardagsdatum zelf. Een tijdstip waarop op men welkom is en een eventuele cadeautip zoals een envelopje. Ook belangrijk is de locatie, thuis vieren of in een zaaltje? Belangrijk is te kiezen voor iets wat voor u goed voelt. Niet iedereen van 80 jaar vindt het prettig het huis vol te hebben, dan is een verjaardag op locatie vieren ideaal. Zit u ook niet met de rommel ;-)!

Gedicht 80 jaar

Hierbij enkele mooie korte gedichtjes ter inspiratie voor op de uitnodigingskaart:

Vandaag is het een speciale dag
Mijn 80ste verjaardag vier ik met een lach

Tel niet de jaren van het leven
maar de vrienden en familie die je zijn gegeven!

Bij deze speciale dag sta ik even stil
Gezondheid en geluk is wat ik iedereen wensen wil!

Waarachtig ’t is echt waar
Op [ datum]  word ik 80 jaar!  

80 jaar verjaardag

Verjaardag oma of verjaardag opa? Hoe dan ook moet deze bijzondere leeftijd gevierd worden met alle kinderen, aanhang en kleinkinderen. Het is speciale mijlpaal waar u trots op mag wezen. Geniet van deze dag! 
 

 

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: