FUIF > Save the date kaarten

Save the date kaarten

Hoera, je gaat trouwen! Hoe leuk is het dan om save the date-kaarten te versturen? Voor maar €0,99 bestel je een echte proefdruk en deze wordt gratis verzonden! Tip: je kunt je uitnodiging direct verzenden aan je gasten, handig!  

Bekijk de   resultaten
 
0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Save the date? Save your date!

De datum staat vast, de mooiste dag van jullie leven komt met de dag dichterbij, eindelijk! Natuurlijk mag niemand dit missen. Met de overgewaaide Amerikaanse trend: een Save the Date kaart zorg je ervoor dat iedereen de datum al ver van tevoren vrij kan houden. Deze kaart wordt 4 tot 8 maanden voor jullie grote dag verstuurd, wat niet alleen handig is maar ook nog eens hartstikke hip! Lees op onze blog het romantische Save the Date verhaal van Marlika en Maurice!

Wat is een Save the date kaart?

Wat is een Save the Date kaart? Save the Date is letterlijk vertaald; bewaar de datum. Waarmee we in het Nederlands bedoelen reserveer de datum. Een Save the Date kaart is eigenlijk niets meer dan een aankondiging van jullie bruiloft, zodat de gasten deze datum vrij kunnen houden. Deze aankondiging wordt tot 8 maanden van tevoren verstuurd om aan de vrienden en familie van het bruidspaar duidelijk te maken wanneer de grote dag plaats vindt. Meer staat er eigenlijk niet op. De Save the Date kaart is overgewaaid uit Amerika waar deze al jaren gebruikt werd en nu ook verkrijgbaar bij Fuif!

Save the Date kaart bestellen bij Fuif

Save the Date kaarten zijn er bij Fuif in alle soorten, maten, kleuren en vormen. Aan jullie de keus om de geschikte kaart uit te zoeken. Zo kunnen jullie kiezen uit een van onze ontwerpen die je vervolgens zelf kunt aanpassen. Maar ook kunnen jullie zelf een ontwerp maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan prachtige privé foto’s of laat jullie Save the Date kaart matchen met jullie trouwkaart. Kortom met Fuif kunnen jullie alle kanten op! Save the date-kaarten in allerlei stijlen vind je hier op Fuif.nl. Je kunt zelfs een kaart kiezen in de stijl van je trouwkaart. Wil je een save the date-kaart met foto of juist in typografie-stijl. Houd je nou meer van vintage kaarten? Pas jouw favoriete kaart helemaal aan naar je smaak, door bijvoorbeeld het lettertype te veranderen en de kleuren van jouw bruiloft erin te verwerken.

Tips voor jullie perfecte save the date kaart

  • Laat jullie Save the Date kaart matchen met de trouwkaart. Hebben jullie al ideeën over jullie trouwkaart? Verwerk deze in de Save the Date kaart en creëer jullie eigen geheel!
  • Gebruik eigen foto’s uit bijvoorbeeld een fotoshoot. Wat is er nou belangrijker bij trouwen dan jullie zelf? Met een romantische foto laten jullie iedereen zien hoeveel jullie van elkaar houden.
  • Verwerk een thema. Hebben jullie een thema in gedachten voor de trouwerij? Geef alvast een tipje van de sluier of bereid je gasten voor op jullie thema.
  • Houd het simpel & overzichtelijk. Het maken van een Save the Date kaart hoeft niet lastig te zijn. Een mooie foto en eenvoudige tekst doet wonderen.
  • Geef een hint over de locatie van de bruiloft. Gaan jullie trouwen op een speciale plek? Geef je gasten alvast een subtiele hint of kies ervoor de locatie prijs te geven.

Directe verzending

Bij Fuif.nl kun je jouw zelfgemaakte uitnodiging direct laten verzenden naar je gasten. Dit betekend voor jou geen kaarten in de enveloppen plaatsen, geen adressen schrijven en geen postzegels plakken! Want dat doen wij allemaal voor jou.
Je hoeft alleen maar een uitnodiging te maken, een lijst met adressen te uploaden en een bestelling te plaatsen. Wij doen de rest, service van Fuif.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: