FUIF > Sluitzegels en sluitstickers

Feestelijke sluitzegels voor je enveloppen

Maak je uitnodiging en envelop helemaal compleet met deze leuke sluitzegels! Dankzij ons grote feestelijke aanbod vind je altijd wel een sluitsticker die bij jouw uitnodiging past. De sluitzegels worden op vellen van 35 stuks geleverd en hebben een diameter van 35 mm. Deze sluitzgels gaan niet samen met rechtstreekse verzending.

Sluitstickers voor bij je uitnodigingen

Steeds meer mensen versieren hun enveloppen met een mooie sluitzegel. Je hoeft zo geen enveloppen dicht te likken en het staat ook nog eens hartstikke leuk. Bij Fuif snappen wij dit helemaal en hebben daarom een uitgebreid aanbod sluitzegels voor enveloppen. De stickers zijn rond en hebben een diameter van 35mm. De sluitzegels zijn niet los te koop, maar per vel van 35 stuks. Prijs voor een vel sluitzegels met standaard ontwerp is € 5,95!


Sluitzegels maken

Wil je een sluitzegel die precies bij je kaartje past? Wij kunnen speciaal voor jou sluitzegels maken in de stijl van jouw uitnodiging. Als je ons een mail stuurt met jouw wensen, dan maken we er samen iets leuks van! De prijs van op maat gemaakte sluitzegels zijn €8,95 per vel à 35 stuks en eenmalig €12,- ontwerpkosten. 


Uitnodiging maken

Bij Fuif kun je een feestelijke kaart kiezen uit een van onze vele design. Dan hoef je zelf alleen nog maar de tekst aan te passen. Maar je kunt er ook voor kiezen om de kaart helemaal zelf op te maken. Begin dan met een blanco ontwerp en creëer een kaartje met jouw eigen tekst en afbeeldingen. Maak gebruik van onze clipart-collecties om je kaart verder op te fleuren. Geef je creativiteit de ruimte en maak het ontwerp dat bij de gelegenheid past.
.


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: