FUIF > Uitnodiging 60 jaar getrouwd

60 jaar getrouwd uitnodigingen

60 jaar getrouwd en nog steeds gelukkig? Een diamanten huwelijk is een uniek moment en vraagt om een (groot) feest met de kinderen en kleinkinderen. Op Fuif.nl vind je een uitgebreide collectie uitnodigingskaarten, een proefdruk slechts € 0,99 en gratis verzonden! We leveren ook op maandag en je kunt er voor kiezen je uitnodiging direct aan je gasten te versturen, handig!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Diamanten huwelijk

Deze dianmanten mijlpaal verdiend een speciale uitnodiging. Kies een kaart die jullie mooi vinden, vervang tekst en foto's en bestel je uitnodigingen.

Inspiratie voor 60-jarig huwelijksjubileum

Tekst op de uitnodiging

Het is maar weinigen gegund: hun 60-jarig huwelijksfeest vieren. We willen u allereerst van harte feliciteren met het aankomende diamanten huwelijk. Om u te helpen hebben we hier verschillende ideeën op een rijtje gezet. Allereerst wat inspiratie voor de tekst en daarna wat ideeëneen over hoe het feest gevierd kan worden.

Mooie tekst uitnodiging-jarig huwelijksfeest

Lieve familie en vrienden,

21.915 dagen geleden* zijn wij getrouwd. En nu, 60 jaar later, willen we vieren dat we nog steeds een gelukkig huwelijk hebben. Dit doen we op [datum] in [Locatie]. We zouden het fijn vinden als u erbij kunt zijn om deze heuglijke gebeurtenis met ons te vieren.

De gegevens op een rijtje:
Aanvang: XX uur
Adres: [Feestlocatie]
Kadosuggestie:

* Als u op internet zoekt op 'dagen tellen' vindt u websites waar je makkelijk het aantal dagen kunt berekenen. Een originele manier om de lange periode van 50 jaar aan te geven.

Of, een tweede uitnodigingstekst:

Lieve [Naam],

het is zover! [Datum] zijn we 60 jaar getrouwd. Deze feestelijke gebeurtenis willen we graag met onze familie en vrienden vieren, op [datum] te [locatie]. We hopen dat u hierbij aanwezig kunt zijn! Het feest begint om [tijdstip] en het adres van de locatie is [adres]. We hopen u [datum] te zien.

Ideeën voor het 60-jarig huwelijksjubileum

Om te vieren dat u al zo lang bij elkaar bent, is het leuk om familie en vrienden uit te nodigen. U kunt verschillende dingen doen:

  • Een mooi feestje in een zaal in de buurt
  • Een uitje, naar bijvoorbeeld Madurodam of het Panorama van Mesdag
  • Zoek een mooie buitenlocatie, waar de (kleine) kinderen zich met spellen kunnen vermaken, terwijl de ouderen gezellig een taartje eten
  • Een mooie boottocht
  • Een feestelijke barbecue in de tuin.

Directe verzending

Bij Fuif.nl kun je jouw zelfgemaakte uitnodiging direct laten verzenden naar je gasten. Dit betekent dat je de volgende handelingen niet zelf hoeft te doen; kaarten in de enveloppen plaatsen, adressen schrijven en postzegels plakken! Want dat doen wij allemaal voor jou. Je hoeft alleen maar een uitnodiging te maken, een lijst met adressen te uploaden en een bestelling te plaatsen. Wij doen dus de rest, service van Fuif.

Alvast van harte gefeliciteerd en een ontzettend fijn huwelijksfeest gewenst!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: