FUIF > Surpriseparty

Surpriseparty

Pssst, een surpriseparty! Het bereiken van een bijzondere leeftijd, voor een lange tijd naar het buitenland gaan, in verwachting zijn.... verras deze persoon met een surprisefeestje! Proefdruk slechts € 0,99 en gratis verzonden!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Surpriseparty, voor wie?

Het bereiken van een bijzondere leeftijd, voor een lange tijd naar het buitenland gaan, in verwachting zijn.... deze persoon mag best eens verrast worden met een surprisefeestje! Het organiseren van een verrassingsfeestje begint natuurlijk met het versturen van de uitnodiging. Bij Fuif.nl zijn er genoeg leuke kaartjes te vinden, en ook nog eens geheel aanpasbaar. Voeg een gekke foto toe van degene die verrast gaat worden en vergeet er vooral niet op te zetten dat het een geheim moet blijven!

Uitnodiging voor het verrassingsfeestje!

Belangrijk, de uitnodiging zelf! Deze stuur je naar alle vrienden en familieleden die op het feestje aanwezig moeten zijn. Vergeet dus niet heel duidelijk te vermelden dat het om een verrassing gaat. Dus dat degene voor wie het feestje is zelf helemaal van niets weet. Tip: bestel je 30 uitnodigingen of meer, dan ontvang je een Fuif feestpakket bij je bestelling. Handig bij de start van het organiseren van de surpriseparty.

Surpriseparty organiseren

Het zal wel een beste klus zijn, het organiseren van een surprisefeestje! De grootste klus is waarschijnlijk het geheim houden van dit feestje. Maar hoe leuk is het om op de dag zelf het verraste gezicht te zien van degene waar het om draait. Dat neemt dan toch alle organisatie zorgen weg? Laat tijdens de avond zelf wat foto's op een groot scherm zien, gekke foto's en foto's van vroeger. Laat de vrienden en familie in een bepaalde dresscode komen, en zorg voor leuke persoonlijke kaarten en cadeaus om te geven! Hoe je het feest ook organiseert, degene die verrast wordt zal zich dit voor altijd blijven herinneren en je ontzettend dankbaar zijn!   

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: