Hoe werkt het bestellen?

Van het bestellen van jou product een feestje maken, lees hier hoe!

Stap 1 | Maak een account aan

Maak een account aan of log in als je al een account hebt. Het hebben van een eigen account is handig omdat je de ontwerpen en kaartjes die je mooi vindt altijd kunt bewaren en terugvinden. Je kan gemakkelijk je bewerkte kaartje opslaan en op een later moment verdergaan. Dit geldt ook voor alle kaartjes die je al eens besteld hebt.
 

Stap 2 | Selecteer de categorie die het beste bij jouw feestelijke gebeurtenis past

Bekijk de verschillende uitnodigingen en kies een kaart uit die je aanspreekt. Je kunt nu met aanpassen en ontwerpen beginnen.
 

Stap 3 | Pas je kaartje aan

Tijdens het ontwerpen kan je de voorzijde en binnenzijde van de kaart aanpassen. Maak hierbij gebruik van onze beeldbank, teksten en illustraties. Het is uiteraard mogelijk om je eigen beelden of foto's toe te voegen.
 

Stap 4 | Sla je ontwerp op in je account

Het ontwerp van je kaart is klaar. Je kunt de kaart nu opslaan zodat hij bewaard blijft. 
 

Stap 5 | Oplage

Kaarten bestellen!
Je bent klaar met het ontwerpen van je kaart, alle juiste gegevens staan erop. Vul de hoeveelheid kaarten in die je wilt bestellen (mininmale oplage is 5 stuks). 
 

Stap 6 | Bestel je kaartjes

De laatste controle: op de voorbeeldpagina kan je je jouw kaartje nog een keer goed controleren. Check de inhoud van je winkelmandje en vul je e-mailadres in zodat we je een bevestiging kunnen sturen van je bestelling.
 

Stap 7 | Verzending

Je ontvangt je kaartjes in één pakket thuis. De verzendkosten binnen Nederland en België beginnen bij €4,95. Je mag vervolgens de kaarten zelf versturen naar iedereen die jij een uitnodiging wilt sturen. 
 

Stap 8 | Betaal je kaartjes

Kies vervolgens de gewenste betaalmethode en reken de kaartjes af. De kaartjes worden nu speciaal voor jou gedrukt.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Voor al onze pakketbestellingen geldt: elke werkdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde werkdag nog gedrukt en verzonden. Normaal gesproken wordt op de eerstvolgende werkdag je bestelling bezorgd. Tijdens het bestelproces heb je de mogelijkheid zelf de verzenddatum van je bestelling te kiezen. Proefdrukken en bestellingen kleiner dan 20 kaartjes gaan per reguliere post en worden dus door de postbezorger bij je bezorgd. 

Maak je uitnodiging