FUIF > Trouwkaarten maken - Fuif.nl

Trouwkaarten

Trouwkaarten voor jullie trouwdag vind je op Fuif.nl! De voorpret van jullie bruiloft begint met het uitzoeken van een trouwkaart. Trouwkaarten maken was nog nooit zo simpel. Echte proefdruk voor slechts €0,99 en gratis verzonden! 
Tip: vind je hier niet wat je zoekt? Kijk eens bij de gave collectie trouwkaarten van hipDesign!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen
    Verbergen
Omhoog

Bekijk de   resultaten
 

Trouwkaart voor de mooiste dag van jullie leven

De mooiste dag van jullie leven komt met de dag dichterbij, Jullie trouwdag. Natuurlijk moeten al jullie vrienden en familie hiervan op de hoogte zijn en wat is dan een leukere manier om ze uit te nodigen dan met een ouderwetse trouwkaart? De perfecte bruiloft begint immers met de perfecte uitnodiging.

Trouwkaarten bij Fuif

Het uitzoeken van de perfecte trouwkaart is bij Fuif ongelooflijk simpel. Zo kunnen jullie kiezen uit een van onze ontwerpen, kunnen jullie jullie eigen kaart ontwerpen of kiezen voor de middenweg, wij bieden namelijk de mogelijkheid om een door ons ontworpen trouwkaart zo aan te passen dat deze perfect is voor jullie bruiloft. Maar met het maken van een trouwkaart moet je natuurlijk met een hoop dingen rekening houden. Wat zetten jullie bijvoorbeeld op de trouwkaart, wat is het thema van de kaart en/of trouwdag, welk lettertype gebruiken jullie, zetten jullie een foto op de kaart of misschien toch niet? Het maken van de trouwkaart is dus niet zo makkelijk als dat het lijkt, maar zorgt er wel voor dat al jullie dierbaren aanwezig zijn op trouwdag!

Tips voor de perfecte trouwkaart

  • Maak een persoonlijke uitnodiging. Het draait op jullie bruiloft om niemand anders dan jullie, dus maakt de trouwkaart persoonlijk, denk hierbij bijvoorbeeld aan een foto van jullie samen.
  • Houd het simpel & overzichtelijk. Een uitnodiging hoeft niet ingewikkeld te zijn. De goede tekst en de juiste foto is vaak al voldoende.
  • Verwerk een thema of sfeer. Heeft jullie bruiloft een thema? Verwerkt het in jullie trouwkaart! Ook kunnen jullie denken aan een vintage kaart of het gebruik van hout wat tegenwoordig erg populair en hip is voor op een trouwkaart.
  • Match jullie uitnodiging met jullie Save the Date kaart.
  • Hebben jullie een Save the Date kaart verstuurd? Match de trouwkaart met de save the Date kaart! Zo geven jullie jullie bruiloft een uniek en eigen karakter.
  • Originele openingszin. Wat is een trouwkaart zonder een originele opening?
  • Save the Date kaart. Hebben jullie een Save the Date kaar verstuurd? Pas jullie kaart aan aan de stijl van de Save the Date kaart. Geen Save the Date kaart verstuurd? Ook zonder kun je een prachtige trouwkaart maken!

    Extra tip! Op zoek naar een goedkope trouwkaart? Hier vind je een overzicht van al onze goedkope maar nog steeds prachtige trouwkaarten!

Directe verzending

Bij Fuif.nl kun je jouw zelfgemaakte uitnodiging direct laten verzenden naar je gasten. Dit betekent dat je de volgende handelingen niet zelf hoeft te doen; kaarten in de enveloppen plaatsen, adressen schrijven en postzegels plakken! Want dat doen wij allemaal voor jou. Je hoeft alleen maar een uitnodiging te maken, een lijst met adressen te uploaden en een bestelling te plaatsen. Wij doen dus de rest, service van Fuif.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: