FUIF > Zelf kaarten maken en ontwerpen

Zelf kaarten maken en ontwerpen

Maak gemakkelijk je eigen kaart op basis van jouw gewenst formaat. Voeg je eigen foto's, tekst en afbeeldingen toe en maak het tot een persoonlijke kaart. Persoonlijk gemaakte uitnodigingen zijn prijstechnisch voordeliger dan onze collectiekaarten. Kijk voor de actuele prijzen op onze prijzenpagina.

Kies de vorm van je zelf te maken kaart uit deze 6 opties:

Dubbele vierkante blanco kaart
Enkele vierkante fotokaart
Dubbele staande fotokaart
Enkele staande blanco kaart
Dubbele liggende fotokaart
Enkele liggende fotokaart

 

Zelf uitnodigingen maken

Een eigen uitnodiging ontwerpen is het leukste wat er is!  Kies uit een van bovenstaande zes soorten een kaart naar wens, en maak vervolgens tijdens het ontwerpen gebruik van de leukste illustraties en afbeeldingen. En wanneer je kaart naar wens is, kies je tijdens het bestelproces ook nog een geschikt formaat! 

Blanco kaart maken

Door het kiezen van een blanco kaart zijn de kosten lager en kun je gemakkelijk foto’s toevoegen. En hoe meer kaarten je bestelt, hoe lager het totaalbedrag zal zijn. Extra tip! Bestel je 30 kaarten of meer... dan ontvang je een gratis feestpakket! Een cadeautje van Fuif.nl!

Enveloppen kiezen

Bij Fuif.nl is er keus uit 20 kleuren enveloppen. Dit maakt het dat je altijd een geschikte envelopkleur kunt kiezen. En wist je dat je bij een proefdruk een sample set van onze beschikbare kaartsoorten en kleuren enveloppen krijgt?
Een proefdruk kost slechts € 0,99 en zo kom je niet voor verrassingen achteraf te staan. 

Fotokaart maken

Om het persoonlijk te maken kun je gemakkelijk foto’s toevoegen. Je kunt op meerdere pagina’s verschillende foto’s plaatsen. Je kunt bijvoorbeeld ook de bedankkaartjes voorzien van een foto van de trouwdag. Of een foto van de complete groep genodigden van je jubileumfeest! Alles is mogelijk met de zelf maken kaarten van Fuif!

 


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: