FUIF > Uitnodiging 50 jaar maken - Abraham en Sarah kaarten op Fuif

Uitnodiging 50 jaar maken - Abraham en Sarah kaarten

50 jaar geworden? Een mijlpaal in je leven en reden voor een groot feest! Stuur een uitnodiging voor je Abraham / Sarah feest via Fuif.nl of maak een blanco kaart helemaal naar wens. Echte proefdruk slechts € 0,99 en gratis verzonden. Directe verzending aan je gasten en we leveren pakketjes ook op maandag!


Meer van Fuif: Proefdruk slechts €0,99 | Directe verzending | Sluitzegels |

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Verjaardag 50 jaar

Op alle uitnodigingskaarten kun je eenvoudig de foto en tekst vervangen door je eigen tekst, tijdens het bewerken van de kaart. Je kunt ook je kaart helemaal zelf ontwerpen en maken. Ben je tevreden over het ontwerp van je uitnodiging, plaats dan de bestelling van je kaarten. Wil je weten hoe je kaart eruit ziet? Stuur eerst één of meer uitnodigingskaarten naar jezelf door ze eenvoudig in je account op te slaan. Ben je tevreden, dan kun je de kaart die je wilt versturen, direct vanaf Fuif.nl naar je gasten sturen.

Abraham of Sarah worden

Een man die 50 wordt noemen we Abraham. Een vrouw die 50 wordt Sara. Ook wordt er vaak een pop - een Abraham of Sarah- in de tuin gezet, om te benadrukken dat iemand Abraham of Sarah heeft gezien. Jij of je partner wordt binnenkort 50 jaar. Een mooie gelegenheid om het leven en met vrienden en familie te vieren. Een groot feest of een borrel bij je thuis.

50e verjaardag vieren

Bij 49 jarige wordt het al vaak benoemd. Je wordt bijna 50. Dit is geen gewone verjaardag maar een jubileum. Genoeg leuke ideeën om je verjaardag op een andere manier te vieren. Feest organiseren? Dit zijn de 12 stappen naar succes

Cadeau voor een 50 jarige

Er moet natuurlijk een foute pop in je tuin. Bij de 50e verjaardag mag er veel humor aan te pas komen. Voor de mannen is het geven van wijn bijna altijd goed. Bij vrouwen is het ook leuk om een theaterbon te geven. Bij het feestje kan ook goed geld gegeven worden, meestal wordt er dan een groter cadeau of vakantie van betaald.

Uitdrukking Abraham Sarah gezien

Je hebt je vast weleens afgevraagd waar die uitdrukking vandaan komt. We zochten het voor je uit en ontdekten dat de zin ‘Hij heeft Abraham gezien’ uit de bijbel komt. In Johannes 8:57 staat ‘De Joden zeiden: ‘U bent nog geen vijftig en u zou Abraham gezien hebben?’ Abraham is een bekende figuur in de bijbel, een van de aartsvaderen. Zijn vrouw heet Sarah. Tot ongeveer 1950 zeiden mensen ook over een vrouw die 50 werd ‘zij heeft Abraham gezien’. Daarna werd dit veranderd in het logischere ‘zij heeft Sarah gezien’.

Uitnodiging 50 jaar

Unieke uitnodiging voor dit feest maak je op Fuif.nl. Je kunt bijvoorbeeld je eigen foto toevoegen (of nog leuker: twee - een babyfoto en eentje van nu). De tekst pas je aan naar je smaak en ook de kleur en het lettertype kies je zelf. Zo maak je de kaart precies zoals jij wil.

Directe verzending

Bij Fuif.nl kun je jouw zelfgemaakte uitnodiging direct laten verzenden naar je gasten. Dit betekend voor jou geen kaarten in de enveloppen plaatsen, geen adressen schrijven en geen postzegels plakken! Want dat doen wij allemaal voor jou. Je hoeft alleen maar een uitnodiging te maken, een lijst met adressen te uploaden en een bestelling te plaatsen. Wij doen de rest, service van Fuif.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: