FUIF > Kerstkaarten met foto

Kerstkaarten met foto

Foto kerstkaarten maak je gemakkelijk bij Fuif. Kies een van onze designs met een kerst fotolijst, upload je eigen foto en voeg je kerstwens toe. Als je fotokaart helemaal naar wens is, stuur je deze gemakkelijk naar al je vrienden en familie met onze directe verzendservice. Fijne kerst en een mooi 2018 gewenst!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Kerstkaarten met foto

Een populaire kerstkaart om te versturen blijven de kerstkaarten met foto. Er is niets leuker dan wanneer opa en oma een kerstkaart op de deurmat krijgen met de kleinkinderen erop. Foto kerstkaarten kunnen gebruikt worden als verhuiskaart met een foto van het nieuwe huis, of als familiekaart met een foto van het hele gezin erop. Zo zijn er vele mogelijkheden en hebben wij een flink aantal gave kerst fotolijsten gemaakt waar je gemakkelijk je eigen foto in kunt toevoegen.

Leuke kerstkaarten

Leuke kerstkaarten zijn ook de kerstkaarten die je helemaal zelf hebt gemaakt. Dit zijn onze blanco kaarten die je helemaal zelf kunt opmaken. We hebben veel leuke kerst clip-art en kerst afbeeldingen die je aan je kerstkaart kunt toevoegen.

Direct verzenden

Handig! Je kunt je Fuif je fotokerstkaarten makkelijk versturen via onze directe verzendservice. Je hoeft dan geen adresssen op de envelop te schrijven, geen postzegels te plakken en ook geen enveloppen dichtmaken. Want dat doet Fuif allemaal voor jou! Je kerstkaarten met foto versturen was nog nooit zo makkelijk. Lees er hier alles over.

Grappige kerstkaarten

Grappige kerstkaarten kun je eigenlijk heel gemakkelijk zelf maken. Iedereen kent de foute kersttrui inmiddels. Haal wat kerst accessoires en ga in jullie kersttrui lekker gek op de foto. Deze grappige foto plaats je in een van onze designs en zo heb je je eigen grappige en originele kerstkaart gemaakt!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: