Uitnodiging maken

Uitnodigingen maken doe je op Fuif.nl. Van een kleine fuif tot een speciaal feest met meer dan 100 gasten: voor elke feestelijke gelegenheid maak je een persoonlijke uitnodigingskaart!

klanten
geven ons een

9,6
         

Kies je fuif en vind de juiste uitnodigingskaart

verjaardag

Uitnodiging verjaardag

huwelijksjubileum

Huwelijksjubileum uitnodiging

zelf uitnodiging maken

Zelf kaarten maken

trouwkaart

Trouwkaarten

themafeest

Themafeest uitnodiging

feestelijk

Feestelijke uitnodiging

fotokaart

Fotokaarten

50 jaar verjaardag

50 jaar verjaardag


Maak je uitnodiging bij Fuif

  •  Proefdruk vanaf € 1,- - Gratis verzonden!
  •  Voor 16.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.
  •  14 kleuren enveloppen - Kies de envelop die bij de gelegenheid past!
  •  5 papiersoorten - Kies de papiersoort die bij je kaart past!
Bekijk de collectie 
9,6

Klanten geven ons een 9.6

         
Beoordeeld door meer dan 8.000 klanten

“Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit en snelheid van Fuif.nl. We komen de volgende keer weer hier naartoe! Echt hele feestelijke kaarten! Voor ieder wat wils…”

 
 
team fuif slinger

Hier is dat feestje!

team fuif

Fuif staat voor je klaar

Hulp nodig bij je opmaak, bestelling of betaling?
Bel met het Fuif team: 085 - 743 07 61

Nu een uitnodiging maken 

Kies een uitnodiging

Jouw fuif begint pas écht te leven met een passende en unieke uitnodiging. En die maak je hier bij Fuif.nl.
Geef je fuif vanaf de uitnodiging precies de uitstraling die bij jou past.

 

Uitnodiging zelf maken

Kies een kaart en pas eenvoudig het ontwerp aan. Voeg eigen tekst en persoonlijke foto's toe op de voorkant, binnenkant en achterkant van je kaart en bekijk een voorbeeld. In onze gemakkelijke editor vind je veel mooie lettertypes, vrolijke clip-art en afbeeldingen. Leuke achtergrondjes en fotokaders die je om je persoonlijke foto kunt plaatsen. Zo maak je jouw uitnodiging echt eigen.

Proefdruk van je uitnodiging maken

Wil je eerst weten hoe je uitnodigingskaart er uit komt te zien, voor je hem verstuurt naar iedereen? Maak dan eerst een voorbeeldkaart die je naar jezelf stuurt. Een proefdruk al vanaf €1,- (gratis verzending). Bij je proefdruk ontvang je een proefsetje met daarin voorbeelden van de vijf verschillende papiersoorten. Zo kun je gemakkelijk zien welke papiersoort er mooi bij jouw uitnodiging past. Kaarten met goudkleurige elementjes passen goed bij parelmoer papier. Dat geeft een glinstering aan de kaart.

Mooi verzenden

Naast jouw zelfgemaakte uitnodiging, kies je natuurlijk ook nog een envelop. Bij Fuif kies je uit 14 van onze meest mooie envelopkleuren. Je kunt onze enveloppen hier bekijken. En om het helemaal af te maken sluit je de envelop met een mooie sluitsticker. We hebben leuke ronde sluitzegels met leuke teksten en illustraties. Of je kiest voor onze luxe sluitzegels met goudfolie. Dat maakt jouw envelop echt helemaal af!

Uitnodiging met foto

Zo ontzettend leuk, een uitnodiging voor jouw feestje met een persoonlijke foto. Maak je uitnodiging persoonlijk en uniek door een foto van jezelf, jij en je partner, je gezin, je huisdier of gewoon een foto die je mooi vindt toe te voegen. Ook leuk om een foto van vroeger toe te voegen, of een foto die voor jou een speciale betekenis heeft. Op Fuif.nl vind je de leukste uitnodigingskaarten waar je een foto toe kunt voegen. Je kunt de kaart verder aan je smaak aanpassen door het lettertype te veranderen, versieringen toe te voegen of kleuren te veranderen.

Uitnodiging verjaardag

Ook de leukste uitnodigingen voor een verjaardag vind je op fuif. Bijvoorbeeld voor een 50e verjaardag, dat is een beste mijlpaal! Een man die 50 wordt noemen we Abraham. Een vrouw die 50 wordt Sara. Ook wordt er vaak een pop - een Abraham of Sarah- in de tuin gezet, om te benadrukken dat iemand Abraham of Sarah heeft gezien. Jij of je partner wordt binnenkort 50 jaar. Een mooie gelegenheid om het leven en met vrienden en familie te vieren. Een groot feest of een borrel bij je thuis. Als je het samen viert, vier je een gezellig samen 100 feestje!

Uitnodiging huwelijksjubileum

Zo ontzettend bijzonder! Het vieren van een huwelijksjubileum. Voor een gouden huwelijk, 50 jaar getrouwd, is een mijlpaal die veel gevierd wordt. Thuis of wellicht op locatie. Één ding staat vast, het wordt gevierd met dierbaren. Alle kinderen, kleinkinderen of misschien zelfs wel achter kleinkinderen. Bij een huwelijksjubileum hoort een mooie uitnodiging. Onze vormgevers hebben een prachtige collectie jubileumkaarten gemaakt. Kies een uitnodiging en pas deze heel gemakkelijk aan in onze ontwerptool.

Filters
Wis alle filters