FUIF > Uitnodiging 30 jaar maken

Uitnodiging 30 jaar maken

30 jaar, toch wel een mijlpaal, niet? Maak er een groot feest van! Stuur een uitnodigingskaart naar vrienden, bekenden en natuurlijk familie! Proefdruk slechts € 0,99 en gratis verzonden!  Daarnaast kun je ook kiezen voor directe verzending van de uitnodiging aan je gasten, en we leveren pakketten ook op maandag. Handig toch?

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Verjaardag 30 jaar

Een kaart, dat is natuurlijk veel persoonlijker dan een online berichtje. Kies de kaart die je mooi vindt en pas 'em helemaal aan naar je wensen. Bestel een voorbeeld á €0,99 (inclusief verzendkosten) en stuur deze eerst naar jezelf of laat de kaarten meteen naar je gasten sturen.

30 jaar: de hipste uitnodigingen voor je feest

Jep, ook jij moet eraan geloven: je 30e verjaardag is daar. Zo’n mooi rond getal kun je maar beter goed vieren met een mooi feest. Hier op fuif.nl vind je allerlei hippe uitnodigingen die je op de bus kunt doen, want een old skool uitnodigingskaart op je mat vinden blijft toch het leukst. En het fijne is: het ontwerpen hebben wij al voor je gedaan. Je hoeft dus alleen nog maar de gegevens aan te passen en eventueel een eigen foto toe te voegen.

Feestelijke ideeën voor je 30e verjaardag

Pak uit met eten en drinken. Want wij dertigers houden van lekker, bijzonder eten. Maak of bestel een bijzondere taart, koop champagne en prosecco, en lekkere speciaalbiertjes en knutsel wat simpele maar goodlooking hapjes in elkaar.
Doe gek. Versier je huis met heliumballonnen, koop loads of confetti en een partypopper en luid knallend je nieuwe levensjaar in
Kijk terug op de afgelopen jaren. En dan vooral naar je middelbare schooltijd. Draai muziek van toen, maak een slideshow van oude schoolfoto’s en denk eens terug aan al die mooie momenten die je beleefd hebt toen je nog jong en onbezonnen was.
 

Fantastische cadeaus voor je 30e verjaardag

Wat wij dertigers willen, zijn mooie herinneringen. Daarom krijgen we het liefst een gebeurtenis. Dat kan een simpel uitje tot een fantastische belevenis. Denk aan: een high tea, wadlopen, skydiven, bioscoopkaartjes voor die ene film in dat bijzondere bioscoopje, of een lunch in een driesterrenrestaurant
Onze vrienden zijn belangrijk. Daarom willen we graag iets wat onze vriendschap uitbeeldt en typeert. Sowieso vinden we foto’s van onze vrienden leuk, en dan het liefst bijvoorbeeld in een mooi fotoboek of geprint op een object. En we houden ervan als het persoonlijk wordt. Een boek met lieve briefjes bijvoorbeeld. You see, het hoeft niet veel geld te kosten!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: