FUIF > Samen 100 jaar uitnodigingen

Samen 100 jaar vieren!

Hoe gezellig is het niet om jullie 50e verjaardag samen voor vrienden en familie te vieren. Hier vind je de leukste uitnodigingen voor jullie samen 100 feest! Proefdruk slechts € 0,99 en gratis verzonden!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Kaart samen 100 jaar

Zit er geen kaartje naar jullie wens bij? Bekijk dan alle uitnodigingen en pas tekst en foto gemakkelijk aan. Je kunt er dan ook voor kiezen een blanco kaart te ontwerpen! Proefdruk van jullie kaart voor slechts € 0,99 en keuze uit 18 kleuren standaard enveloppen!

Abraham & Sarah - 50 jaar

Een Abraham en Sarah gaan heel goed samen, dus waarom niet samen jullie 100 jaar vieren? Het scheelt in kosten omdat de locatie maar één keer gehuurd hoeft te worden, ditzelfde geldt voor eventuele tenten en meubilair als je het thuis viert. Vaak is er bij vrienden of stellen overlap in gasten en dat wordt direct afgevangen. 

Uitnodiging voor je feest: Samen 100 jaar

Je kunt een feest gemakkelijk combineren met familie of vrienden. Hoe leuk is het niet om met je beste vriend of vriendin dit jubileum te vieren. 

Samen 100 feest organiseren

Je wordt 50 maar je hebt geen zin in een giga grote Sara of Abraham in de tuin? Dan is dit de oplossing: je maakt een grote 50 aan de wand met foto's van mooie momenten. Dat zijn twee vliegen in een klap: je hebt een mooie versiering en jij en je gasten kunnen samen mooie herinneringen ophalen.

Serveertip: fruitijsjes met Prosecco

IJsjes zijn niet alleen voor kinderen zijn. Zeker als je de ijsjes in een stijlvol wijnglas presenteert heb je een mooi 18+ drankje. Met een scheutje Prosecco erbij, laat dat feestje maar beginnen! Lees hier nog meer tips voor het geven van een volwassen feest.

12 stappen om het feest te organiseren

Een feest organiseren is voor de een tweede natuur en voor de ander zijn ergste nachtmerrie. Hoe pak je dit nu aan?
Volg deze 12 stappen voor het organiseren van een feest en het kan niet mislukken. Geef je een kleiner feest, pak dan de punten eruit die voor jullie van toepassing zijn.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: