FUIF > Uitnodiging verjaardag maken

Uitnodiging verjaardag maken

Een verjaardag moet gevierd worden, zeker de bijzondere mijlpalen! Van 30 jaar tot aan een Abrabram en van je pensioen tot aan je 80e verjaardag! De uitnodiging voor jouw feest maak je eenvoudig hier. Proefdruk van je kaart slechts € 0,99 en gratis verzonden! We bieden ook een directe verzendservice aan. Ideaal toch? 


Meer van Fuif: Proefdruk slechts €0,99 | Directe verzending | Sluitzegels |

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen
    Verbergen
Omhoog

Uitnodiging maken

Er is niets leukers dan de voorpret voor het maken van een reis, en dat geldt ook voor het organiseren van een gezellig verjaardagsfeest. En bij de voorpret hoort natuurlijk het maken van de uitnodiging. Dit is eigenlijk de start van het vieren van jouw mijlpaal. Of je nu 30 jaar wordt, Sarah of Abraham gaat zien, voor elke verjaardag is er op Fuif wel een feestelijke uitnodiging te vinden. En de uitnodiging kun je helemaal naar wens maken. Voeg bijvoorbeeld een foto van de jarige toe, dit maakt de uitnodiging lekker persoonlijk!


Ideeën geslaagde verjaardag

Speciaal voor jou hebben wij van Fuif een aantal leuke ideeën voor verjaardagen op een rijtje gezet voor allerlei leeftijden. En omdat bij elk feestje natuurlijk een andere uitnodiging past, hebben we in onze editor keuze uit een hele hoop verschillende soorten clip-art. De ideeën vind je hieronder:​

Voor al deze verjaardagen - en ook als je ‘gewoon’ 29 of 43 wordt, vind je leuke uitnodigingen op Fuif. Wist je dat je zelfs je eigen ontwerp kunt uploaden en af kunt laten drukken? Of onze klantservice je kant laten helpen met het ontwerpen van je kaart als je er zelf niet uitkomt? Kortom, je kunt met Fuif alle kanten op, alle soorten uitnodigingen en kaarten kun je ontwerpen via de eenvoudig te gebruiken editor.

Tekst voor op je kaart

Wat vind je van de volgende zinnen om je kaart mee te beginnen?

  • Hoera, [datum] word ik .. jaar en dit vier ik graag met jou

  • .. jaar geleden ben ik geboren, dus het is tijd voor een feestje!
  • Op [datum] is het alweer .. dagen geleden dat ik geboren ben. Ik word dus .. jaar en daarom geef ik een feest
  • Al .. jaar loop ik rond op deze aardbol. Eens in de zoveel tijd moet je je verjaardag groots vieren en dat doe ik dit jaar op [datum]

Veel succes met de voorbereidingen, en we wensen je een tof feest!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: