Uitnodigingen maken doe je bij Fuif.nl

Vier het leven, vier het samen!
Bij Fuif is het iedere dag een feest. Of het nou een verjaardag, huwelijksjubileum, bruiloftverhuizing of themafeest betreft. Niets is ons te gek. Wij zijn gek op het vieren van feestjes, en helpen jou daar graag bij op weg!
 

Fuif.nl is in 2013 opgericht en wordt geleid door een creatief team. Wij werken samen met diverse ontwerpers om collecties te ontwikkelen, waarmee klanten prachtige en persoonlijke producten kunnen creëren op Fuif.

Al meer dan 10 jaar creëren wij vrolijke designs die passen bij een feestelijk levensmoment. We hebben al duizenden uitnodigingen mogen versturen naar Nederland én België. Jouw persoonlijke mijlpaal beleef je maar één keer en dat mag gevierd worden. Naast het ontwerpen van uitnodigingen zijn we continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten zoals sluitzegels. We voegen regelmatig een nieuwe kleur envelop toe aan onze bonte collectie. En we vinden het belangrijk dat onze site zo klantvriendelijk mogelijk is. Deze proberen we dan ook altijd te verbeteren. Tips, opmerkingen, complimenten en verbeteringen ontvangen wij graag! Neem daarvoor contact met ons op via: info@fuif.nl.

‘Elke persoonlijk gemaakte kaart is een beleving!’

Groetjes,
Team Fuif

P.S. Benieuwd naar onze nieuwste kaarten en producten? Volg ons op instagram, pinterest of facebook!