FUIF > Menukaarten

Menukaarten

Hoera, je geeft een feestje! Wat voor feest je ook geeft, een goed feest is niet compleet zonder eten en drinken. Menukaarten maak je heel eenvoudig hier op Fuif.nl. Proefdruk slechts € 0,99 en gratis verzonden!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Menukaarten voor jullie feest

Wat je ook te vieren hebt. Een feest is niet compleet zonder eten en drinken. Natuurlijk kun je alle hapjes en drankjes serveren zonder je gasten van te voren te informeren. Leuker is om bij je trouwkaart of uitnodigingskaart een bijpassende menukaart te maken. Op Fuif hebben we menukaarten passend bij de meeste van onze uitnodigingen. Wist je dat je onze menukaarten eenvoudig kunt aanpassen naar een drankenkaart of wijnkaart? Vervang het voorbeeldmenu op de menukaart door de aanwezige dranken en wijn en tadaa, je kaart is aangepast. Voor maar €0,99 bestel je een echte proefdruk. waarbij je keuze hebt uit zes verschillende papiersoorten. Voor welk design kies jij?

Menukaart maken

Menukaarten maken doe je op fuif.nl. Wij hebben menukaarten voor verschillende soorten feesten. Denk bijvoorbeeld aan een menukaart voor een bruiloft of huwelijk. Wist je dat je onze menukaarten ook prima kunt gebruiken als kerstmenukaart of voor andere gelegenheden zoals bijvoorbeeld een verjaardagsfeest, een huwelijksjubileum of high tea?

Drankenkaart

Een menukaart hoef je niet perse te gebruiken om het menu op te presenteren. Je kan een menukaart ook gebruiken om een drankenkaart of wijnkaart te maken. Ideaal als je keuze hebt uit verschillende soorten wijn of (non) alcoholische aperitiefjes zoals virgin cocktails, frisdrank of sapjes. Door in onze editor het voorbeeldmenu te verwijderen en te vervangen door de aanwezige drankjes pas je eenvoudig een menukaart aan naar een drankenkaart.

Tips voor de perfecte menukaart

Doorgaans heeft een menu de volgende opbouw: een amuse of een mandje brood met bijvoorbeeld kruidenboter en tapenade, een voorgerecht, een tussengerecht, een hoofdgerecht en een nagerecht. In sommige gevallen bestaat het nagerecht uit een zoete gang en een gang met kaas. Denk bij het samenstellen van het menu aan voldoende keus tussen vlees, vis en vegetarisch. Inventariseer voordat je je menu gaat samenstellen of er gasten aanwezig zullen zijn met speciale dieetwensen of allergieën. Nu je menu bekend is, is het tijd om je menukaart te ontwerpen. Het is leuk om hetzelfde thema of dezelfde sfeer van de uitnodiging terug te laten komen in de menukaarten. Nog leuker is om de kaarten een persoonlijke noot mee te geven. Dit kan bijvoorbeeld door hetzelfde lettertype te gebruiken als op jullie uitnodiging. Maak de kaarten persoonlijk door er bijvoorbeeld jouw naam of jullie namen op de kaart te vermelden. De datum van het feest of door een foto toe te voegen.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: