FUIF > 21 diner uitnodiging

21 diner uitnodiging

Gefeliciteerd met je 21e verjaardag! Nodig al je vrienden en vriendinnen uit  voor een heus 21 diner. Op fuif.nl vind je inspiratie voor een mooie en feestelijke 21 diner uitnodiging. Proefdruk slechts € 0,99 en gratis verzonden!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

21 diner uitnodiging

Gefeliciteerd met je 21e verjaardag! Je bent nu echt officieel volwassen, je mag een alcoholisch drankje drinken in de Verenigde Staten, bent zelfstandig én je ouders zijn niet meer financieel verantwoordelijk voor je. Dat moet gevierd worden toch? En hoe gezellig is het om je vrienden en vriendinnen uit te nodigen voor een heus 21 diner. Op fuif.nl vind je inspiratie voor een mooie en stijlvolle 21 diner uitnodiging.

21 diner traditie

De meeste mensen denken dat de trend van het 21 diner is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten, namelijk de my sweet 21. Maar niets is minder waar! Het 21 diner is eigenlijk een heel Nederlandse traditie dat voornamelijk wordt gehouden bij de studentenverenigingen. Hiervoor worden de jaargenoten of clubgenoten uitgenodigd voor een stijlvol en chique diner bij de ouders van de 21 jarige thuis. Het 21 diner is upcoming en nu steeds meer een trend onder vrienden en vriendinnen groepen.

Dresscode

Hoe leuk is het om je 21 diner uitnodiging aan te passen op de dresscode van die avond. Wil je dat je gasten gekleed komen in de dresscode cocktail met een vleugje goud, kies dan voor een stijlvolle uitnodiging en verwerk de kleur goud dan in je kaart.

Menukaarten 21 diner

Alles draait gedurende de avond natuurlijk om gezelligheid maar vooral om lekker eten en drinken. Verwelkom je vrienden en vriendinnen met een glaasje champagne of prosecco inclusief een bijpassend hapje. Vervolgens is het tijd voor het diner zelf. En een 21 diner is natuurlijk niet compleet zonder een bijpassende menukaart. Maak deze bijvoorbeeld in dezelfde stijl als je uitnodiging en dat past bij het thema van de avond. Je vindt de mooiste menukaarten ook hier op Fuif.nl. Je kan deze eenvoudig personaliseren.

Geniet van jouw bijzondere avond en eet smakelijk!

 

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: