FUIF > High tea uitnodiging? Maak feestelijke uitnodigingen op Fuif.nl

High tea uitnodiging

High tea - Het ideale moment om bijvoorbeeld je verjaardag, jullie huwelijksjubileum, pensioen of babyshower te vieren. Tip: Echte proefdruk voor slechts €0,99 en gratis verzonden!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Uitnodigingen voor een high tea

Een high tea is een leuke en gezellige manier om je dierbare vrienden en familie weer te zien. Onder het genot van potten thee en heerlijke hapjes kunnen jullie gezellig bijkletsen en herinneringen ophalen. Nodig je gasten uit met een mooie high tea uitnodiging uit onze collectie. Waarbij de een de voorkeur ligt bij het zelf bakken van deze hapje, koopt de ander ze liever. Behoor jij tot de eerste categorie en zoek je nog gezonde recepten? Of ben houd je meer de zelf gemaakte ongezonde hapjes? Op onze Fuifblog staan veel recepten die onder andere voor een high tea zijn te gebruiken. En bij een high tea past natuurlijk een bijpassende uitnodiging. O

Stijlvolle uitnodigingskaart

Op Fuif.nl staan de mooiste uitnodigingskaarten voor jouw high tea. Pas de kaartjes aan in jouw stijl, bestel de kaartjes vervolgens met een mooie bijpassende envelop en verras je gasten met jouw uitnodiging.. 

High Tea Uitnodiging Zelf maken

Zelf High Tea Uitnodigingen maken? Dan kan ook bij ons! Zo weet je zeker dat je een originele en persoonlijke uitnodiging stuurt aan je gasten. In onze editor staan voldoende afbeeldingen die je kunnen helpen om jouw kaart te ontwerpen. Heb je hulp nodig? Bel of mail ons. Wij helpen graag. 

Tips voor een geslaagde high tea

  • Bedenk: Geef je thuis je high tea of ga je naar een restaurant? Thuis is gezellig en intiem. Nadeel is dat je vaak al dagen van te voren bezig bent met het uitdenken van een menu, boodschappen doen en hapjes en drankjes maken. Dit kan voor onnodig veel stress en werk zorgen. 
  • Mocht je je high tea uitbesteden reserveer dan tijdig. Het zou zonde zijn als de locatie van jouw voorkeur geen plek meer heeft.
  • Vier je het thuis? Denk dan aan de aankleding. Een paar slingers en ballonnen zorgen direct voor een feestelijke sfeer. Tip: bij aankoop van 30 uitnodigingen of meer krijg je van ons een Fuif-feestpakket cadeau waar de slingers en ballonnen al in zitten ;-)
  • Weet jij alles van je dierbare? Leer ze nog beter kennen door ze deze 36 vragen te stellen. Wedden dat je dinegn over ze te weten komt die je nog niet wist?
  • Ga je zelf koken en bakken voor je gasten? Vraag dan wat hun lievelingshapjes en drankjes zijn. Je gasten zullen je dankbaar zijn en misschien hebben ze nog wel lekkere recepten voor je!. 
  • Houd bij het zelf bakken en koken ook rekening met eventuele dieetwensen en/of allergieên. Niets is zo vervelend als ergens aanwezig zijn waar je niets kan eten of drinken. 

 

Veel plezier op jullie high tea!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: