FUIF > 10 jaar getrouwd uitnodigingen

10 jaar getrouwd uitnodigingen

Gefeliciteerd weer een mijlpaal behaald, een heus liefdesmijlpaal. Al 10 jaar samen met veel liefde en dat moet gevierd worden met jullie dierbaren! Proefdruk van je uitnodiging slechts € 0,99 en gratis verzonden!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

10 jaar getrouwd

Waarom nog 2,5 jaar wachten om jullie huwelijksjubileum te vieren? Jullie 10 jarig jubileum is ook zeker een feestje waard. Haal de slingers en ballonnen maar van de zolder en nodig gezellig vrienden en familie bij jullie thuis uit voor een hapje en een drankje. Over 15 jaar is het wellicht een beter moment om een groots feestje op locatie te vieren! En een feestje begint bij het maken en en versturen van een feestelijke uitnodiging. Bij Fuif.nl genoeg keuze om jullie 10 jarig jubileum aan te kondigen met een leuke kaart die helemaal aanpasbaar is naar jullie wens!

10 jaar samen, een tinnen bruiloft

Wist je dat een 10 jarig huwelijk ook wel een tinnen bruiloft wordt genoemd? En wist je ook dat het een extra feestje is dat jullie deze tinnen mijlpaal hebben bereikt? Dit omdat men ook wel spreekt van de 7 years itch. Huwelijken stranden namelijk het vaakst rond de 7 jaar. Zonde, maar gelukkig gaat dit voor jullie niet op.

Huwelijksjubileum, de uitnodiging!

Belangrijk is natuurlijk de uitnodiging zelf, dat is waarschijnlijk ook de reden waarom je op Fuif.nl beland bent. We hebben een mooie collectie aan jubileumkaarten om 10 jaar samen te vieren! Of je nu op zoek bent naar een kaart met krijtbord achtergrond, een karton print of juist een klassieke kaart, er is voor iedereen wel wat te vinden. Zit er nou echt niets voor je bij? Maak dan je kaart helemaal zelf en begin blanco.

Extra tip van Fuif! Een proefdruk kost slechts € 0,99, en je betaald ook geen verzendkosten. Deze kosten nemen wij op ons, een klein cadeautje dus!

 

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: