FUIF > Uitnodiging 40 jaar getrouwd

40 jaar getrouwd uitnodigingen

40 jaar getrouwd binnenkort? Een robijnen huwelijk is een bijzonder feest! Op Fuif.nl vind je uitnodigingen voor jullie 40-jarige jubileum, of maak een blanco kaart helemaal naar wens. Proefdruk van je kaart slechts €0,99 en gratis verzonden! Daarnaast kun je bij Fuif je uitnodiging direct aan je gasten versturen, handig! 

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Robijnen huwelijk

Wisten jullie dat ze 40 jaar getrouwd ook wel een robijnen of smaragden huwelijk noemen? Als jullie over 5 jaar 45 jaar getrouwd zijn heet dat het Saffieren huwelijk. Het volgende jubileum heet het gouden huwelijk, dit is als jullie het al 50 jaar met elkaar volhouden.

Huwelijksjubileum vieren

Nadat jullie 40 jaar geleden in het huwelijksbootje staptte is het nu tijd om te vieren dat jullie nog gelukkig samen zijn. Er kunnen inmiddels al kinderen en kleinkinderen van jullie zijn. Hoe mooi is het niet om dit jubileum met familie en vrienden te vieren.


40 jarig huwelijk orgineel vieren

Je kunt het plaatselijke zaaltje in de buurt boeken, maar ook echt uitpakken door bijvoorbeeld een boottochtje te maken of met het hele gezin op een mooie reis. Een all-inclusive resort in bijvoorbeeld Turkije is een bijzonder moment met de hele familie.
Maar lekker thuis met alle dierbaren kan natuurlijk ook, lees hier onze blog over een zaaltje huren of thuis vieren! 

Uitnodiging maken 

Bij Fuif hebben we mooie uitnodigingen in allerlei stijlen, denk bijvoorbeeld aan hout look of watercolor. Ook hebben we veel kleuren in ons assortiment, je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het! En dit alle om jullie te voorzien van de perfect uitnodiging, omdat jij 40 jaar getrouwd bent. Maar wat zet je op een uitnodiging voor een 40 jarig huwelijk? We hebben aantal tips voor de tekst uitgewerkt in voorbeeld teksten. Je kunt ook een foto namaken van de trouwfoto destijds!  Kies een kaart die jullie aanspreekt, pas de tekst en foto's eenvoudig aan naar jullie persoonlijke wensen en bestel de uitnodigingskaart.

Cadeau 40 jaar getrouwd

Het is leuk om aan je ouders een foto te geven. Dit kan van alleen de kinderen of ook de kleinkinderen. Als er al aanhang is kan er overwogen worden om deze er ook op te zetten. Het is ook mogelijk om hun eigen trouwfoto in te scannen en op bijvoorbeeld cancas te laten drukken. Als de ouders creatief zijn is het ook bijzonder om een beeld te laten maken van dierbare personen. Als je met de gasten geld inzamelt heb je een groter budget en kun je ze ook een weekendje weg geven. Boedapest of London zijn leuke bestemming voor een paar dagen, daar zouden ze waarschijnlijk zelf niet snel heen gaan.


Directe verzending

Bij Fuif.nl kun je jouw zelfgemaakte uitnodiging direct laten verzenden naar je gasten. Dit betekent dat je de volgende handelingen niet zelf hoeft te doen; kaarten in de enveloppen plaatsen, adressen schrijven en postzegels plakken! Want dat doen wij allemaal voor jou. Je hoeft alleen maar een uitnodiging te maken, een lijst met adressen te uploaden en een bestelling te plaatsen. Wij doen dus de rest, service van Fuif.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: