FUIF > Kerstkaarten

Kerstkaarten

De kerst komt er weer aan! Hét moment om je vrienden, buren, collega's en familieleden een mooie kerstkaart te sturen om hen een vrolijke kerst en gelukkig nieuwsjaar te wensen. Kerstkaarten maak je bij Fuif! Selecteer de onderdelen die je terug wilt zien op je kerstkaart en maak een keuze. Vervolgens kun je de kaart ontwerpen zoals je zelf wilt, door tekst en versieringen toe te voegen. Kijk ook eens naar onze collectie kerst verhuiskaarten of maak je eigen kerstkaart. Tip: kerstlabels en kerstsluitzegels maken je kerstkaart helemaal af. Fijne feestdagen gewenst.

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Unieke Kerstkaarten

Op Fuif.nl vind je de leukste kaarten om te versturen met kerst. Helemaal van nu: een kaart met eigen foto versturen. Upload eenvoudig een foto van jou, je gezin of je kindje en maak zo een unieke kerstkaart. Ga je voor zo'n hippe kaart met steigerhout of kies je voor een mooie schoolbordachtergrond? Ook als je liever een klassieke kaart met groen, rood en witte sneeuw wilt versturen, dan ben je hier op de juiste plek.

Kerstkaarten met foto

Ook leuk om een kerstkaart met foto te versturen, dat maakt de kaart extra persoonlijk. In het linker menu kun je de optie 'kerstkaart met foto' aanvinken. Dan zie je al onze designs met foto verschijnen!

Kerstwensen

Namens het team van Fuif; hele fijne feestdagen gewenst!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: