Als je bijna 80 jaar wordt heb je natuurlijk een goede reden voor een groot feest! Deze mijlpaal wil je niet zomaar voorbij laten gaan dus hebben wij verschillende tips verzameld over hoe je dit feest kunt vieren. Lees snel onze tips!

Tip 1: Geef de organisatie van je 80ste verjaardag eventueel uit handen

Lijkt het je wel heel veel werk om alles zelf te organiseren? Vraag bijvoorbeeld één of meerdere kleinkind(eren) om een deel van de organisatie op zich te nemen. Zij draaien binnen no time een adressenlijst met genodigden of een mooie uitnodiging in elkaar.

Tip 2: De gastenlijst

Het begint natuurlijk allemaal met de vraag hoe groot of hoe klein je het wilt vieren: met de hele familie inclusief kinderen, (achter)kleinkinderen, neven en nichten? Maar misschien wil je ook wel buren, vrienden en andere bekenden uitnodigen. Als je de hele lijst af hebt, ga er dan nog eens kritisch door heen. Van wie vind je het echt belangrijk dat ze er bij zijn?

Tip 3: Het is jouw feest!

Wil jij op je 80ste verjaardag een bandje en voetjes van de vloer of een themafeest? Vier het vooral zoals jij het wil! Het is jouw feestje en jouw wil is wet. Wil je liever lekker eten en rustig naborrelen? Het kan allemaal.

Tip 4: Zoek een locatie voor alle leeftijden

Waarschijnlijk nodig je gasten uit van alle leeftijd, het is handig en voor jou ontspannend als er vermaak is voor meerdere leeftijden. De activiteiten die je wil doen hangen natuurlijk helemaal af van de aanwezigen. Vier het feest bijvoorbeeld op een pannekoekenboerderij waar ook gelegenheid is tot midgetgolf, boerengolf of andere activiteiten. Dit zijn activiteiten waar bijna iedereen aan mee kan doen. Of vier het bij een eetgelegenheid met een watersportlocatie er naast. Kunnen de kleinkinderen watersporten terwijl je zelf lekker aan de borrel zit. Of doe gewoon lekker mee! Moet het ook geschikt zijn voor de allerkleinsten? Vier het feest bijvoorbeeld in de dierentuin of bij een leuke speeltuin.

Tip 5: Maak een persoonlijke uitnodiging 80 jaar met foto

Wat is er leuker dan een uitnodiging met leuke foto van u? Maak je kaart online op fuif.nl en voeg bijvoorbeeld een leuke foto van vroeger toe. 

Tip 6: Geniet!

Als het feest dan eindelijk daar is, zorg dat je de organisatie uit handen hebt gegeven aan de locatie of familie en geniet van deze mijlpaal met je geliefden om je heen!