Vijf sprankelende ideeën voor jullie zilveren bruiloft

En bij Fuif vind je de leukste uitnodigingen voor jullie 25 jarig jubileumfeest. Bekijk ze hier!

Zilveren huwelijk: glinsterende drankflessen

Het 25 jaar getrouwd zijn heet niet voor niks een zilveren bruiloft. Jullie mogen schitteren in het licht van het feit dat jullie al zo’n lange tijd bij elkaar mogen zijn. Daarom kun je het thema zilver prima gebruiken voor de versiering van het feest. Ga helemaal los met zilver. Met deze sprankelende drankflessen voorbeeld! 
Pinterest

25 jaar samen zijn vieren met een levensgrote cut-out

Dit is stiekem een tip voor degenen die een gaaf cadeau voor jullie moeten kopen. Een levensgrote afbeelding van de bruidsfoto van 25 jaar geleden uitprinten. Dat zorgt voor hilarische taferelen en het is ook handig: iedereen die er toen niet bij was kan nu alsnog met het bruidspaar op de foto. :)
Pinterest

Huwelijksjubileum: Zilveren taart

Zilver, zilver, alles in het zilver. Dus ook deze geweldige taart. Prikkel je zintuigen met deze zilveren taart.
Pinterest

25 jaar getrouwd : Photobooth vol met sparkels

Laat je gasten shinen met een fantastische photobooth. Dit is een hoekje op je feest waar je gasten vrolijk op de foto kunnen al dan niet met vrolijke attributen zoals snorren op een stokje of gekke boa sjalen en glitterhoeden. Ook hierin kun je het zilver thema terug laten komen. Kies een vrolijk zilver glitter gordijn voor de aankleding, zet er een grote pot met zilveren glitters bij en tadaaaaa! lachen maar. Gegarandeerd succes voor een spetterend feest!
Pinterest

Zilverkleurige uitnodigingen voor jullie jubileum

De kers op de taart: Zilveren uitnodigingen. Door deze kaarten kun jij jouw gasten al helemaal in de stemming laten komen van jullie feest. Met dit kaartje geef je alvast een tipje van de sluier: het thema is zilver.
Wil je kijken voor andere leuke uitnodiging? Bij fuif.nl hebben we een grote collectie van kaarten klik hier om de gehele collectie te zien.