Prijsinformatie van Fuif.nl

Kaartprijs

Wil je precies weten wat de prijs van jouw kaartje is, maak dan gebruik van onze prijscalculator. Bij elk product dat je selecteert vind je rechts onder de prijscalculator. De prijs wordt gebaseerd op het formaat en de hoeveelheid kaarten die je bestelt en je keuze voor de verschillende papiersoorten en envelopkleuren. De eerste proefdruk ontvangen vanaf € 1,- met een voorbeeld setje. Bij elke volgende proefdruk geldt het normale tarief. Voor een proefdruk van een foliekaart betaal je €2,50 en voor een kaart met een bijzondere vorm en foliedruk slechts €4,-.

De kostprijs van een kaartje wordt bepaald door een aantal factoren, namelijk: het formaat, het aantal stuks en de papierkeuze. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Let op! Wanneer je kaarten bestelt met het formaat 14.4 x 21.6 cm dubbel of 15 x 15 cm dubbel dan heeft deze twee postzegels nodig. Dit geldt voor alle papiersoorten. Liever maar één postzegel per envelop gebruiken? Bestel dan een kleiner formaat of kies voor een enkele variant.

Stapelkorting

In onze prijzen hebben we een standaard stapelkorting doorgevoerd: hoe meer kaartjes je bestelt, hoe lager de prijzen. Wij hanteren hierbij de volgende groeperingen (minimale oplage van 10 kaarten): 10 - 49, 50 - 99, 100 - 199 en 200+ kaartjes. Ga je een groep omhoog, dan verandert je prijs.

Papiertoeslag:

Voor onze luxe papiersoorten Parelmoer en Linnen vragen wij een toeslag tussen de €0,10 per kleine, enkele kaart tot €0,40 per grote, dubbele kaart.

Prijzen enveloppen:

Kleur envelop Formaat Per stuk
Wit Alle formaten € 0,27
Gekleurde enveloppen Alle formaten € 0,38
Premium vanaf Alle formaten € 0,53

Verzendkosten:

Waar wil je je uitnodigingen naartoe sturen? Prijs per pakket
Verzending Nederland / België € 5,95
Verzending Europa / Wereld € 11,95