FUIF > Uitnodiging Sarah - 50 jaar

Uitnodiging Sarah - 50 jaar

Gefeliciteerd! Sarah staat voor de deur dus dat betekent dat het tijd is om je 50e verjaardag groots te vieren! Bij Fuif.nl kun je de leukste kaarten zelf maken! Op alle uitnodigingskaarten kun je eenvoudig de foto en tekst vervangen door je eigen tekst, dit kan tijdens het bewerken van de kaart. Mocht er tussen onderstaande kaartjes niet voor je bij zitten, bekijk hier ook nog onze volledig collectie met 50 jaar uitnodigingen. 

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

50 jaar Sarah: de uitnodiging

Je bijzondere feestje begint met het versturen van een persoonlijke uitnodiging, en voor het maken van deze kaart ben je bij Fuif.nl aan het goede adres. Wanneer je een kaartje kiest uit onze ruime collectie, kun je deze vervolgens gemakkelijk naar wens aanpassen. Voeg bijvoorbeeld een foto uit je jeugd toe en kies een lettertype die jou aanspreekt. Ook kun je je uitnodiging opleuken door een afbeelding uit onze clipart collectie toe te voegen! En wil je weten hoe je kaartje eruit ziet voordat je een bestelling plaatst? Bestel dan een proefdruk voor slechts € 0,99. De verzendkosten van deze proefdruk nemen wij op ons!

Fuif Feestpakket

Wie jarig is trakteert! Hoewel.... Bij Fuif vinden we dat iedere dag een feest is. Daarom geven we een Fuif-feestpakket bij iedere bestelling van 30 uitnodigingskaarten of meer! Het feestpakket wordt automatisch aan je order toegevoegd. Hier hoef je, behalve het plaatsen van je order, niets voor te doen. Cadeautje van Fuif!

50 jaar, de traditie

50 jaar moet gevierd worden, dus kijk niet vreemd op wanneer er een Sarah pop in je tuin staat wanneer je wakker wordt. Wanneer er iemand 50 wordt gaat dit over het algemeen niet ongemerkt voorbij. Naast de in elkaar geknutselde Sarah pop in de voortuin - die iedereen goed kan zien - staat er vaak ook nog een verkeersbord naast met 50! Soms pakken je dierbaren het nog grootser aan en wordt er een mega grote opblaas Sarah pop gehuurd, of ze hierna nog steeds je dierbaren zijn is dan nog de vraag ;-)! Hopelijk blijft het daarbij en hangen er niet overal posters door de buurt met jouw foto erop... Ach je wordt maar 1 keer 50 jaar dus geef je er aan over en geniet van jouw bijzondere mijlpaal! 

Wij wensen je veel plezier met je Sarah feest!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: