FUIF > Fotokaarten maak je op Fuif nl

Fotokaarten maken - Kaarten met foto

 • Ontwerp zelf
  je kaartje

  Maak een uniek kaartje met je eigen foto

  zelf-maken zelf-maken ontwerp je kaartje
 • kies je kaart
  uit onze collectie

  Kies uit ons ruime assortiment en voeg je foto toe

  kies je kaartje

Maak eenvoudig je eigen echte fotokaart online. Kies een staande, liggende of vierkante kaart. Voeg vervolgens je foto en tekst toe, kies de grootte van je kaart en bestel. Je kunt je fotokaart helemaal aanpassen naar je eigen wensen. Wil je graag weten hoe de kaart er in het echt uit komt te zien? Bestel een voorbeeld door de kaart naar jezelf te sturen. Als je tevreden bent, kun je direct de kaarten naar je vrienden, familie en bekenden sturen. Je kunt kiezen uit drie verschillende formaten: liggende fotokaarten, vierkante fotokaarten of staande fotokaarten.

Populaire Fotokaartjes

Uitnodigingskaarten met je eigen foto

Maak je uitnodiging persoonlijk en uniek door een foto van jezelf, jij en je partner, je gezin, je huisdier of gewoon een foto die je mooi vindt toe te voegen. Op Fuif.nl vind je de leukste uitnodigingskaarten waar je een foto toe kunt voegen. Je kunt de kaart verder aan je smaak aanpassen door het lettertype te veranderen, elementjes toe te voegen of kleuren te veranderen. Hartstikke leuk, toch!

Lees deze tips voor betere foto's op je uitnodiging

Als je een uitnodiging met een foto wil versturen, wil je natuurlijk wel dat het een mooie, goedgelukte foto is. Daarom hebben we wat tips voor je op een rijtje gezet.

 1. Zorg voor genoeg licht. Wist je dat het natuurlijk licht rond zonsopgang en zonsondergang het mooist is?
 2. Plaats de ogen van degene die je fotografeert op ongeveer 1/3 van boven
 3. Ga voor een foto die nét niet standaard is: zet de persoon die je fotografeert niet in het midden, maar iets naar links of rechts
 4. Gebruik eventueel een filter om je foto nóg mooier te maken. In programma's als Picasa kun je eenvoudig een filter over je foto gooien

Trends in uitnodigingskaarten

We houden hier voor Fuif.nl de trends goed voor je in de gaten. En ook onze designers kijken goed naar wat de mensen mooi vinden. Wat ons opvalt: we zien veel staande kaarten of kaarten die net iets groter zijn dan 'normaal'. Deze kaarten hebben de afmeting 15x15 (bij een vierkante kaart) of 14x21 (in het geval van een staande kaart). Op de kaarten zien we veel sierlijke letters en extra elementjes zoals hartjes. En... (dat komt goed uit omdat je in deze categorie aan het rondkijken bent): fotokaarten zijn helemaal in. Logisch, want een kaart met een eigen foto is persoonlijk, uniek, en een echt kadootje op de deurmat van je vrienden en famile.


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: