Volwassen fruitijsjes met een vleugje Prosecco

Magnum heeft al heel lang geleden bedacht dat ijsjes niet alleen voor kinderen zijn. Zeker als je de ijsjes in een stijlvol wijnglas presenteert heb je een mooi 18+ dessert. Aftoppen met een scheutje Prosecco en laat dat feestje maar beginnen!
Pinterest

Een goed gedekte tafel vol vrolijke kleurtjes

Iedereen wordt blij van een goed gedekte tafel. Als het er goed verzorgd uitziet kunnen je gasten zich super welkom voelen en denken: Heb je dit echt voor mij gedaan? En dat terwijl het leuk versieren van je tafel een kleine moeite is. Met een rol gekleurd cadeaupapier kun je al een mooi kleed maken en kaarsjes en lampionnetjes geven een gezellige sfeer.
Pinterest

Versier de tafel als cocktailbar

Een mimosa is een echte klassieker. Deze cocktail bestaat uit mousserende wijn (het liefst champagne) en citrussap (meestal jus d'orange). De hipste trend is om het te mengen met andere sapjes. Wat dacht je van de smaken: ananas, granaatappel, blauwe bessen, grapefruit of frambozen? Uiteraard kun je ook bakjes met de stukjes fruit erbij zetten. Op deze manier kan iedereen zijn eigen ultieme drankje maken.
Pinterest

DIY voor je gasten: lekker je eigen bagels versieren

Je hoeft niet alles tot in de puntjes voor te bereiden, je gasten kunnen ook lekker zelf aan de slag. DIY: Do it yourself, oftewel: Jij kan het ook! Als je allerlei rauwkostjes, verse kruiden en smeersels klaarzet kan iedereen hun bagel zo maken dat ze eten wat ze lekker vinden.
Pinterest

50 jaar jubileum met een trendy memorywall

Je wordt 50 maar je hebt geen zin in een giga grote Sara of Abraham in de tuin? Dan is dit de oplossing: Take a trip down memory lane met foto's uit je verleden. Al je herinneringen laat je zwartwit afdrukken en daar maak je een gezellige wand van. Daarbij kun je natuurlijk je de kleuren van je versiering afstemmen je 'memorywall.' Dat zijn twee vliegen in een klap: je hebt een mooie versiering en jij en je gasten kunnen samen mooie herinneringen ophalen.
Pinterest