50 jaar gehuwd, een prachtige en bovenal ontzettend bijzondere mijlpaal. Dit gouden huwelijk is een reden om feest te vieren, en dat hoeft echt niet altijd groots te worden aangepakt. Kies eens voor een intiem tuinfeest met familie deze zomer!

50 jaar gehuwd, geef een tuinfeest!

Tip 1: 50 jaar gehuwd? Wauw, wat een mijlpaal. Het feit dat jullie al 50 jaar samen zijn is absoluut reden voor een feestje. En dat hoeft echt niet uitbundig, groots of op locatie. Vier het gewoon lekker intiem met de kinderen en kleinkinderen in eigen tuin. Een tuinfeest is stiekem eigenlijk net zo leuk.


Barbecue, brood en smeersels

Tip 2: Zorg voor voldoende eten en drinken. Er is niets gezelligers dan met je dierbaren samen te genieten van een lekkere barbecue.  Naast een lekker stuk vlees is vers stokbrood met smeersels en kruidenboter altijd een succes. Denk bij het inkopen van de bbq ook aan de eventuele vegetariërs. Groenten die lekker zijn op de bbq zijn courgette, paprika en aardappelen. Naast gegrilde groenten is een gepofte aardappel namelijk ook een aanrader. Zoek je een perfect drankje voor bij een zomerse barbecue? Kies voor een Corona met een partje citroen erin!


Gouden huwelijk op camera vastgelegd

Tip 3: Maak veel foto's! Er is niets leukers om op een rustig moment alle foto's van jullie bijzondere dag terug te kijken. Maak daarom veel foto's en leg bijzondere momenten tijdens deze dag vast! Denk aan spelende kleinkinderen, lachende kinderen en het champagne moment om te proosten op jullie huwelijk. Tof ook om deze foto's in een album te stoppen, dan kun je het boek makkelijk meenemen en aan vrienden laten zien.


Vermaak voor de kleinkinderen

Tip 4: Denk aan de kleinkinderen. Weg met de Ipads, tablets & telefoons en maak een knutseltafel! Zet een grote picknicktafel in de tuin en zorg voor voldoende potloden, stiften, papier, plaksel, kwasten, verf en stickers. Zo zijn de kleinkinderen ook lekker buiten en kunnen ze gelijk een mooi werkje voor opa en oma maken. En dan hebben jullie als opa en oma ook gelijk een mooie herinnering aan het feest en hebben de papa's en mama's een beetje rust ;-). Ook leuk om in huis te hebben is stoepkrijt! Laat de kleinkinderen een ouderwetse hinkelbaan maken, leuk!


Tuinfeest? Houd rekening met het weer!

Tip 5: Regel een partytent... Hoe leuk een tuinfeest ook is, het weer kan zomaar in de loop van de week omslaan. En je wilt natuurlijk niet je gasten of catering afzeggen. Zorg dus dat er één of meerdere partytenten in de tuin staan. Leuk ook om de tent aan te kleden met slingers en ballonnen. Mocht het weer nu toch stralend zijn, dan gooi je de zijflappen omhoog en bied het dak juist een fijn stukje schaduw. Sla je toch twee vliegen in één klap ;-).


Uitnodiging 50 jaar gehuwd

Tip 6: Vergeet de uitnodiging niet. Er is niets leukers dan wanneer er een persoonlijk kaartje bij je op de deurmat valt. Stuur daarom een mooie 50 jaar getrouwd uitnodiging naar alle kinderen en kleinkinderen. Gaaf om voor een kaart te kiezen met een foto van jullie bruiloft erop, dat maakt de kaart extra speciaal. Hieronder vind je twee mooie kaarten uit onze collectie en met een gouden envelop maak je het helemaal af.