Of je nou je verjaardag viert, je bruiloft, verjaardag van je kind of 'gewoon' viert dat het maandag is. Een feest is niet compleet zonder taart. Slagroom- en appeltaart zijn echte klassiekers. Heb je wel eens gedacht aan taart met Oreo's? Los  zijn ze al verslavend maar verwerkt in een taart of brownie nog lekkerder. Wij verzamelde de vijf lekkerste Oreo taart recepten.

No-bake Oreo-aardbeientaart

Dit recept voor no-bake Oreo-taart deelden wij al eerder op onze Facebookpagina en bleek favoriet bij jullie. Aardbeien gecombineerd met chocolade is normaal al een gouden combinatie maar in combinatie met Oreo's nog lekkerder. De bodem is gemaakt van Oreo's. De vulling bestaat uit gesmolten chocolade gemengd met room. De aardbeien op de bovenkant maken deze taart helemaal af.

 

Salted caramel cheesecake met Oreo bodem

Salted caramel cheesecake met Oreo bodem van de naam alleen al gaan we watertanden. De bodem van deze taart is wederom gemaakt van Oreo's. De vulling bestaat uit baked New York Cheesecake. De taart wordt overgoten met gezouten caramel. Mmm...

 

 

Oreo Brownies

Oreo Brownies, need we say more?

 

 

Red velvet Oreo taart

Krijgen jullie ook zo'n zin om een hapje te nemen van deze taart?  De binnenkant is gemaakt van red velvet cake. De buitenkant bestaat uit roomkaas gemengd met Oreo's. Gesmolten chocolade op de bovenkant maakt deze taart af. Op Bakeaholicmama lees je het recept.

 

 

Oreo taart met witte chocolade

Wist je dat Oreokoekjes ook goed combineren met witte chocolade? Leonie van 'Gewoon wat een studentje 's avonds eet' maakte een video waarin ze uitlegt hoe je deze Oreo taart met witte chocolade maakt.