(Bijna) iedereen houdt van chocolade. Het is daarom ook de perfecte traktatie op een feestje. Zeker in de wintermaanden. Voor zowel een verjaardagsfeest, als een jubileumfuif zijn er allerlei mogelijkheden wat betreft chocolade. Denk aan chocoladerepen, chocolaatjes voor bij de koffie of sweet table en wat dacht je van DIY-pakketjes voor het maken van een heerlijke warme chocolademelk? Lees snel verder om meer te weten te komen over de te gekke chocoladebedankjes van Locomix!
 

Tony Chocolonely repen

De mini-chocoladerepen (50gr.) van het merk Tony Chocolonely zijn een heerlijke verrassing voor elke doelgroep. Om de originele wikkel van de melkchocoladereep komt een volledig gepersonaliseerde wikkel. Deze kan naar elke smaak en gelegenheid worden aangepast. Helaas zijn de blokjes van deze reep gewoon gelijk verdeeld en zie je niet de bekende ongelijke verdeling in de reep terug, maar dat doet niets af aan smaak of manier waarop het product gemaakt is. Zoals je van Tony Chocolonely gewend bent, bestaat ook deze kleine reep uit 100% slaafvrije chocolade. Een leuk chocoladebedankje voor het einde van jouw feestje met een belangrijke boodschap!
 

Mini Chocolaatjes

Mini Chocolaatjes zijn de budgetvariant onder de chocoladebedankjes. Deze bestel je namelijk per 100 stuks. Daarna zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Zo kun je de chocolaatjes per twee of drie verpakken in een leuk zakje en uitdelen aan de gasten op het feestje, maar je kunt ze ook in een grote schaal of kom doen en neerzetten op de hapjes of desserttafel. Een andere optie is nog om de gepersonaliseerde chocolaatjes bij de koffie en thee te serveren. De heerlijke chocolade zal door iedereen gewaardeerd worden, op welke manier je deze ook uitdeelt aan de gasten.
 

Hot Chocolate – Kit


Zeker in de wintermaanden is dit chocoladebedankje favoriet! De warme chocolademelk bedankjes van LocoMix bevatten pure chocolade en mini-marshmallows. De ontvanger heeft alles bij elkaar om een heerlijke kop chocolademelk te maken. Het enige wat nog toegevoegd moet worden is warme melk of water. Zo kunnen jouw gasten in de koude winterdagen nog even met een warme gedachte terugdenken aan het feestje. Van de Hot Chocolate – Kit zijn verschillende varianten beschikbaar, allen kunnen gepersonaliseerd worden zodat je niet alleen een heerlijk maar ook een persoonlijke attentie uitdeelt.