bruiloft Babet en Patrick 
Ooh help! Het begint ineens enorm te kriebelen! Niet omdat ik het spannend vind om te trouwen, nee, ik ken hem al jaren en het verandert in onze relatie natuurlijk niet zoveel. Al zal die nieuwe naam wel enorm wennen zijn! Dat zal vast nog wel een paar keer goed fout gaan als ik de telefoon opneem of juist een belangrijke prospect bel. Struikelen over mijn woorden omdat ik zo graag dezelfde achternaam als mijn kinderen wil hebben. Nee, dat is het niet. Ik moet nog echt zoveel regelen! Hier in het zuiden valt met de carnaval weinig te regelen, en als ik heel eerlijk ben kon ik dat ook niet. Gaat een beetje lastig vanuit de kroeg ;-)

DIY bruiloft

Ik moet nog van alles regelen. Avonden op Pinterest zitten voor ideeën, want ja, het wordt zo'n doe het zelf ding. Zo'n hippe do it yourself bruiloft.. En dat terwijl ik helemaal niet hip ben. De afg

elopen maanden ben ik er echter achter gekomen dat ik redelijk creatief ben! Dus hoppa, leuke ideeën opslaan die zelfs ik kan uitvoeren. De versieringen heb ik al helemaal in gedachten.

De tent wordt geleend van vrienden en het plan zit in mijn hoofd. Een intieme bruiloft in onze achtertuin, nu maar hopen dat er geen politie aan de deur komt de avond zelf omdat we net dat volumeknopje net wat te ver open draaien.

Lees ook: Dagboek van een verloofde | deel 1: het aanzoek

Regelwerk

Voor de drank heb ik de offerte binnen, dus is rond. (Geen bruiloft zonder alcohol). Mijn liefste vriendinnetje maakt de foto's. Ze volgt een cursus fotografie en is er toch de hele dag bij. Hoe bijzonder is het dat ze dat voor ons wilt doen? De kapster is ook geregeld. Maar ook hierin hoefde ik niet veel te doen. Een vriendin is kapster en we zitten op dezelfde lijn met wat ik wil.

Trouwjurk

Het allerbelangrijkste is nog niet geregeld! Mijn jurk! Samen met een vriendin de meest prachtige jurken gevonden die ze in China voor een appel en een ei maken maar ja, dat is namaak en hoe ziet dat er in het echt uit.... Zucht en ik wilde nog heel wat kilo's kwijt die zijn blijven plakken na mijn zwangerschappen. Ook dat gaat niet meer lukken binnen de tijd die ik nog heb. Dan nog maar een koekje bij de koffie. Och, hij houdt van me zoals ik ben... Dan toch maar snel naar de bruidszaak...