Een feestje geven is het leukste dat er is. Met vrienden en familie een gezellige avond beleven. Maar die uitnodigingen versturen... Wij hebben de oplossing! Geen postzegels meer plakken, geen adressen opschrijven en geen enveloppen dichtmaken. De directe verzendservice van Fuif is super handig!
 

Uitnodigingen zelf maken

Bij Fuif hebben we natuurlijk al de meeste feestelijke uitnodigingen collectie die er is! Je kiest gemakkelijk een kaart uit onze collectie en past deze aan naar wens. Of je begint met een blanco kaartje en maakt deze helemaal zelf op. Vervolgens kun je je jouw bestelling in een pakket thuis laten bezorgen en zelf de uitnodigingen versturen. Deze optie is er nog steeds, maar daarnaast hebben we een nieuwe service. Namelijk de directe verzendservice!
 

Wat is directe verzending en hoeveel kost het?

Wanneer je een uitnodiging hebt gemaakt en deze gaat bestellen kies je voor de optie direct verzenden. Dat bekend dat wij aan de hand van jouw adressenlijst zorgen dat de uitnodiging daar op de deurmat valt! Je hoeft dus zelf geen postzegels meer te plakken, geen adressen te schrijven en geen enveloppen dicht te maken.

Per geadresseerde zijn de kosten € 1,20 (exclusief drukkosten). Deze prijs is als volgt opgebouwd:
- Postzegel (frankeerkosten Nederland tot 20 gram € 0,78)
- Kaart in envelop steken
- Etiket printen en plakken op de envelop
Directe verzending buiten Nederland < 20 gram is € 1,75. 
 

Hoe werkt directe verzending?

Wanneer je voor de direct verzenden optie hebt gekozen, kun je een eigen lijst met adressen toevoegen. De knop ‘+ adres toevoegen’ geeft de mogelijkheid om een geadresseerde handmatig toe te voegen. Alle verplichte velden dienen ingevuld te worden. Als ‘opslaan in adresboek’ wordt aangevinkt blijft het adres opgeslagen en kan later weer gebruikt worden. Door op ‘opslaan’ te klikken wordt het adres toegevoegd.

Als er al eerder geadresseerden zijn toegevoegd kan via het persoonlijke adresboek gemakkelijk een persoon toegevoegd worden aan deze specifieke verzending. Meerdere adressen tegelijk toevoegen is ook mogelijk. Hiervoor is het excel-voorbeelddocument via de knop ‘adressen uploaden’ te downloaden. Hierin kunnen (vooraf) alle geadresseerden ingevoerd worden, de verplichte velden staan aangegeven. Alle adressen blijven in het adres door ‘opslaan’ aan te vinken. Het land is ook een verplicht veld!
 

Kies zelf de verzenddatum van jouw uitnodiging

Het is mogelijk om een verzenddatum te kiezen. De verwachte bezorgdatum wordt hierbij aan de rechterzijde aangegeven. We zijn hier echter wel altijd afhankelijk van de postbezorger. Fuif verwerkt maandag t/m vrijdag en op zondag alle orders die voor 18:00 uur zijn besteld en het gaat dezelfde dag met de post mee. In Nederland wordt er op maandag geen brievenbuspost bezorgd.
 

Controleer je order en bestellen maar!

Alle geadresseerden staan onder elkaar en hier kan de laatste check uitgevoerd worden. De kaarten worden direct naar de geadresseerden verstuurd. De factuur komt op je eigen naam te staan, hier zien je gasten niets van. In deze laatste stap wordt de bestelling geplaatst. In het persoonlijke account kan bij bestellingen de order opnieuw worden bekeken.
 


Heb je nu ook zo'n zin om je uitnodiging helemaal zelf te maken en te laten versturen?
Begin dan gelijk!

Maak je kaart