Sluitzegels! Maak je envelop nog feestelijker met een sluitsticker die past bij je uitnodiging.

31-08-2017


Je hebt zelf een mooie uitnodiging gemaakt, een leuke kleur envelop gekozen maar vindt het pakketje toch nog niet feestelijk genoeg. Maak het dan compleet met een vrolijke sluitsticker! Bij Fuif hebben we een collectie aan feestelijke designs en zo is er voor elk feestje wel een bijpassende sluitsticker te vinden. Lees er hier alles over!
 

Uitnodigingen maken op Fuif

De meeste feestelijke uitnodigingen collectie vind je natuurlijk bij Fuif! Je kiest gemakkelijk een kaart uit onze collectie en past deze aan naar wens. Of je begint met een blanco kaartje en maakt deze helemaal zelf op. En nu hebben wij onze kaarten collectie uitgebreid met sluitzegels! Daar worden wij bij Fuif ontzettend blij van.
 

Sluitzegels voor achter op je envelop

Steeds meer mensen versieren hun enveloppen met een mooie sluitzegel. Je hoeft zo geen enveloppen dicht te likken en het staat ook nog eens hartstikke leuk. Bij Fuif snappen wij dit helemaal en hebben daarom een uitgebreid aanbod sluitzegels voor enveloppen ontworpen.
Handige informatie over onze sluitzegels:
- De stickers zijn rond en hebben een diameter van 35mm.
- De sluitzegels zijn niet los te koop, maar per vel van 35 stuks
- Prijs voor een vel sluitzegels met standaard ontwerp is € 5,95!
- Het vel met stickers wordt bezorgd in een doosje waardoor de stickers niet kunnen beschadigen

 


Sluitstickers in veel feestelijke designs

Voor elke gelegenheid is wel een sluitzegel te vinden. We hebben mooie huwelijksjubileum zegels zoals een zilveren 25 voor bij een zilveren huwelijk. Of een sluitzegel met een set ringen voor bij je trouwkaart. Maar ook voor een aankomende Abraham of Sarah hebben we bijvoorbeeld een sluitzegels met een 50 snelheidsbord. Verder zijn er veel algemene feestelijke stickers die bij elk feestje passen. Een ballon, confetti, slingers, klinkende glazen, hartjes en woorden zoals 'vrolijke post' of 'PARTY'. Zo is er voor ieder wel wat wils.
Het kan ook zijn dat je een eigen of specifiek ontwerp hebt die je graag als sluitzegel wilt zien. Neem dan contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken. 
Bekijk al onze sluitzegels hier.
 


Pimp je envelop nog meer!

Je hebt een mooie uitnodiging gemaakt, een toffe kleur envelop erbij en een gave bijpassende sluitsticker gekozen. Een leuk pakketje dat bij je gasten op de mat valt is het zeker. Maar hoe kun je dit feestelijke pakketje toch nog wat opvrolijken... Juist, met confetti! Wie wordt er nou niet blij van confetti? Koop een zakje met vrolijke gekleurde confetti en stop een beetje in de envelop. Zodra je gasten de envelop open maken valt de confetti eruit en is jouw feestje al een klein beetje begonnen!

Heb je nu ook zo'n zin om je uitnodiging helemaal zelf te maken en een bijpassende sluitzegel te kiezen?
Begin dan gelijk met het maken van jouw kaart!

Maak je kaart

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: