Een feestje, geboorte, jubileum of gewoon omdat je er zo’n zin in hebt? Er is altijd tijd voor een lekker stukje taart! Maar waar kies je voor? Wij zochten het uit!

De keuze is reuze: online taart bestellen

Tegenwoordig zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig is alles online te verkrijgen, dus ook de taarten! Er zijn de laatste jaren ontzettend veel aanbieders van al dit lekkers bijgekomen. Hoe weet je welke taart lekker is? In juni 2018 heeft het AD hun online taartentest gepubliceerd. gefeliciTAART.nl scoort hier met een 9,3 het hoogst. “Heerlijk luchtig en niet te zoet’’, zo beschrijven de taartentesters van het AD. Reden voor een kijkje op de website van gefeliciTAART.nl!

Van verse slagroomtaart tot Boston Cheesecake!

gefeliciTAART biedt een ruim scala aan vrolijke en smeuïge zoetigheden! Maar dan moet je nog een keuze maken…. Wordt het de romige slagroomtaart, de verse appeltaart of toch een doosje vrolijke petit-fours? De slagroomtaart wordt gemaakt van verse slagroom en valt altijd in de smaak! De Mango bavarois is heerlijk fris en dus ideaal met dit warme weer. Of worden het toch de Delicious Donuts ?

In the picture: de Feest Slagroomtaart.

Gemaakt van zachte cake, romige verse slagroom en een frisse fruitige vulling is deze slagroomtaart de Taart Der Taarten! Afgemaakt met vrolijke suiker confetti steelt deze topper de show op elk feestje! Deze gezelligerd is te bestellen van 10 tot 90 personen.

Bestel eens een fototaart!

En hoe leuk is het wanneer je deze feestelijke gelegenheid extra persoonlijk kunt maken! Met de Plaatjesmaker van gefeliciTAART.nl creëer je een mooie knapperige chocoladeafbeelding voor op je taart, je kunt het zo gek en gezellig maken als je wilt! gefeliciTAART bezorgd al de volgende dag, in heel Nederland! Mmmm, wij krijgen al trek! Weet jij al welk lekkers je morgen laat bezorgen?