Met kerstlabels maak jij van iedere uitnodiging een kerstkaart

29-11-2017

Wat heb jij te vieren?

Vier je binnenkort een huwelijksjubileum, geef je een 21 diner, ga je trouwen of ben je binnenkort jarig? Wat je ook te vieren hebt, je fuif is pas echt compleet als je al je gasten een mooie uitnodiging hebt gestuurd.

Bespaartip voor de dure decembermaand

Naast dat jij of wellicht jullie binnenkort feest vieren, viert Nederland in december ook feest. Kerst en Oud en Nieuw staan weer voor de deur. De decembermaanden zijn al duur genoeg en je feest is vast ook niet gratis. Waarom zou je extra kosten maken door je gasten zowel een uitnodiging te sturen en een losse kerstkaart? 2x de aanschafwaarde van een kaart en 2x frankeerkosten. Met onze kerstlabels maak je van iedere uitnodiging een kerstkaart! Voor maar €0,50 extra per uitnodiging maak je van je uitnodiging ook een feestelijke kerstkaart!

Kerstlabels

Onze kerstlabels zijn te koop in 2 varianten. We hebben pakketjes met gouden en witte labeltjes waarbij een wit met gouden touwtjes worden geleverd en pakketjes met grafisch kraft i.c.m. witte labeltjes en jute touwtje. Beiden versies hebben dezelfde tekst. De pakketjes zijn per 25 stuks (dus 2x 25 labeltjes + 25 touwtjes) te koop voor €12,50.

Hoe werkt het?

  1. Wikkel het touwtje 2x om de kaart
  2. Haal de uiteinden van de touwtjes door de labels
  3. Maak een strikje
  4. Knip de uiteindes af op de gewenste lengte

Kerstsluitzegels

Wil je je uitnodiging extra feestelijk verzenden? Plak dan je envelop dicht met een van onze kerstsluitzegels. Wil je je uitnodiging nog feestelijker verzenden? Verstuur je uitnodigingen dan in een metalic gouden, metalic zilveren of parelmoer envelop. In deze enveloppen zit een mooie schittering die in het licht mooi gaan vonkelen. Wedden dat na het ontvangen van de uitnodiging de voorpret in volle gang is?

      

Bekijk alle sluitzegels!