Wil jij een goed feest geven, dan is entertainment onmisbaar! Van DJ tot cocktailbar. Een super originele en doeltreffende partyknaller is het huren van een photobooth ofwel fotohokje. Maar wat maakt een photobooth nou tot zo’n succes?

1. Make that memory, and print it

Uitgeprinte foto’s zijn tastbaar en daarmee de leukste manier om herinneringen op te halen. In een photobooth poseer je zelf met kramp in de lachspieren als positief gevolg. Daarom kan (naast de sfeerfoto’s van moeder fotocamera) een photobooth niet ontbreken op je feest! Zo heb je na afloop de meest hilarische foto’s, om nooit meer te vergeten. Een gouden tip: neem er een gastenboek bij. Zo kunnen je gasten een fotostripje met boodschap in het gastenboek plakken waardoor jij weer een onvergetelijke herinnering hebt voor later! Yeaah!


2. Funfactor eerste klas

Heb jij je altijd al fout willen verkleden, maar nooit gedurfd? Dit is je kans! Met de leukste (en meest foute) attributen uit de photobooth attributenkist kun je helemaal los gaan. Guilty pleasure! En, it’s a hell of a way to break the ice. Met elkaar in contact komen was nog nooit zo makkelijk als in of voor de photobooth!


3. Lachen is rete-gezond

Er zijn talloze voordelen als het om lachen gaat. Wanneer jij je gasten ziet lachen, tovert dat een euforische glimlach op jouw gezicht. Lachen maakt vrolijk en zorgt voor een prettig, zorgeloos en ontspannen gevoel. Het vermindert stress, het brengt mensen dichter bij elkaar, het stimuleert je geheugen, je creativiteit én je verbrandt er ook nog eens calorieën mee! Kortom, wil jij afvallen? Stap in een photobooth!


4. Organiseer een uniek feest

Wil jij je gasten graag een speciale en onvergetelijke avond bezorgen? Verras je gasten dan met een uniek feestje. En dat kan behoorlijk simpel! Met een beetje creativiteit en een vleugje humor ontpoppen je rustigste gasten zich tot party-animal eerste klas. Maak het ludiek om het ‘ijs te breken’. Laat je kleine nichtje Smarties rondbrengen in een Mega Mindy outfit en laat je grootmoeder playbacken met het volume op nul, ze zal het verschil toch niet kunnen horen. Voeg daar een fotohokje aan toe en het feest is compleet!


5. Het past bij ieder evenement

Een photobooth is een echte smaakmaker voor ieder evenement. Een gegarandeerd succes op je verjaardag, jubileum, bruiloft, festival of personeelsfeest. Je kunt bij Lach je Lens alles maar dan ook echt alles personaliseren, van photobooth tot fotoprint.


6. Het is iets wat je niet iedere dag doet

Iets wat je niet met regelmaat doet, is een cadeautje voor je brein. Nieuwe ervaringen maken de meeste indruk op je geheugen. Spannend! Hierdoor onthoudt je deze ervaring als geen ander en geniet je met volle teugen van dit moment. Een photobooth avontuurtje is dus zeker iets wat niet op je bucketlist mag ontbreken!


7. Je creativiteit gaat los

Je hoort het vast wel eens van je familie of vrienden: ‘ik sta niet leuk op de foto’. Maar geloof ons: iedereen kan leuk op de foto. Vooral in een fotohokje! Laat jezelf omtoveren tot ‘queen of the night’ met de leukste props en attributen. Hoe gekker, hoe beter. Met de meest grappige poses worden je foto’s om te gieren. En zeg nou zelf, WHO CARES? Je leeft tenslotte maar één keer…