100 Jaar Feestelijk Samen

Bij ons op Fuif.nl draait het allemaal om het vieren van een feestje. Zo zien wij de leukste zelfgemaakte uitnodigingen voorbij komen. Onze klanten zijn een grote bron van inspiratie en op deze manier zijn wij gestuit op de samen 100 uitnodiging. Wat een feestelijk idee!

Vier het leven, vier het samen!

Inderdaad, vier het feestje samen. Waarom niet? Dat is toch dubbel zoveel plezier en gezelligheid? En je hoeft echt niet per se samen 100 te worden. Samen 60 of samen 80 worden kan ook prima, of combineer je huwelijksjubileum met een bijzondere verjaardag. Er is altijd wel een reden te vinden voor een feestje!

Samen 100 feest, de voordelen

Samen een feest vieren betekent samen delen in feestvreugde! Daarnaast kun je de kosten ook delen van bijvoorbeeld de locatie, de aankleding en de DJ. Maar het allergrootste voordeel blijft dat je dubbel zoveel gezelligheid hebt, meer gasten kan uitnodigen en dat is weer goed voor een extra lange polonaise ;-)

50 jaar verjaardag

50 jaar is een bijzondere leeftijd, helemaal wanneer je in hetzelfde jaar als je partner of beste vriend(in) jarig bent en beide deze mijlpaal behaald. Abraham of Sarah ‘zien’ sowieso al reden voor een feestje, maar door het samen te vieren maakt dit het allemaal nog wat specialer.

Themafeest

Tegenwoordig zie je dat er steeds meer mensen een thema aan hun feestje geven, eigenlijk een soort van mini carnaval met je eigen vrienden en familie ;-)
Hierbij wat thema tips op ee rijtje:
> Glitter & Glamour feest
> Cowboy & Cowgirl party
> Greace feest
> Tropical party
> Beroemdheden feest
> Thema rood.. of groen of blauw etc.

Leuke kaartjes voor een gezamenlijk feest

Uitnodiging samen 100

Mocht je nu ook geïnspireerd zijn om je eigen 'samen 100' feestje vieren, hier vind je de leukste samen 100 uitnodigingen om zelf aan te passen en te versturen.
Uiteraard kun je er ook voor kiezen een andere uitnodiging in onze collectie aan te passen naar wens of helemaal zelf te beginnen met een blanco kaart.

We wensen jou en je feestpartner alvast een gezellige party toe, proost op jullie!