Themafeesten zien we steeds vaker. Naast Trouw of jubileumfeesten met een thema zien we dit jaar ook themabruiloften. De thema’s voor verschillende feesten variëren; thema’s voor een bruiloft zijn vaak minder uitgesproken dan thema’s voor kinderfeesten. Thema’s kunnen op een eenvoudige manier en op subtiele wijze worden doorgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan een themataart, thema-uitnodigingen en themabedankjes. 

Oud in een nieuw jasje

Een thema dat we veel zien bij bruiloften, is een vintage-thema. Een vintage-thema is oud en toch helemaal van nu. Denk hierbij aan kant en bedankjes met een ouderwetse look & feel. Door de bedankjes tafel van jullie feest leuk op te maken, passen de feest bedankjes ook perfect binnen de styling. Een houten kralenketting en een kanten mandje geven de bedankjes tafel een echte vintage uitstraling. Zo zijn niet alleen de Heartbags en Linnen Love Bags van LocoMix ontzettend leuk voor dit thema, maar met de juiste decoratie en ontwerpen zijn alle bedankjes om te toveren naar de gewenste uitstraling.  

Zo veranderlijk als de seizoenen

Een andere trend op het gebied van themabruiloften zijn bruiloften ingericht op het seizoen waarin ze gegeven worden. Denk aan winter bruiloften met sneeuw, of een lente bruiloft met groen, bloemen en veel kleuren. Een onderschat seizoen en daarmee thema is de herfst. De herfst heeft mooie kleuren waar je met de decoratie helemaal op kan losgaan. Ook de bedankjes passen qua kleur goed in deze sfeer. De bedankjes van LocoMix kunnen helemaal naar wens worden aangepast, inclusief ontwerp en kleuren. Ook is het mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren. Perfect voor elke gelegenheid, ook als je geen themafeest organiseert