Voorbereiding

Je gaat binnenkort trouwen. Dan moet er al zo’n hoop geregeld worden.. Er moet een jurk of pak komen, een locatie geregeld worden en niet te vergeten.. Ringen! En ohja! Ook moeten de gasten uitgenodigd worden! Maar hoe doen we dat tegenwoordig? Is de ouderwetse trouwkaart nog in? Of zijn er tegenwoordig andere manieren om jullie gasten uit te nodigen?

Save the date

Een grote trend op trouwgebied is om een save the date kaart te versturen. Ik hoor je nu denken; wat is een save the date kaart? De naam zegt het in principe al. Bewaar de datum. Een save the date kaart stuur je zo’n 8 maanden voor de bruiloft, zo laat je jullie gasten weten wanneer de bruiloft plaats vindt. De save the date kaart vervangt de trouwkaart niet, aangezien de details niet op de kaart aanwezig zijn. Willen jullie een save the date kaart sturen? Kijk dan eens tussen onze collectie op https://fuif.nl/save-the-date-kaarten.

Trouwkaart

De trouwkaart is ook in 2016 nog steeds DE manier om jullie gasten uit te nodigen op de bruiloft. Iedereen heeft zijn eigen smaak, gaan jullie mee met de trends of creëren jullie een geheel eigen stijl? Wat moet er op de kaart staan? Op de tweede vraag is het antwoord vrij simpel, de voornaamste dingen die op een trouwkaart moeten staan zijn;

  • De namen van het bruidspaar
  • De datum
  • RSVP-kaartje
  • Routebeschrijving & locatie
  • Dresscode
  • Thema
  • Cadeauwensen
  • Contactgegevens van bruidspaar en/of ceremoniemeester
  • (Toekomstig) huisadres

Maar hoe ontwerp je nu een kaart? Allereerst is het belangrijk van te voren uit te zoeken wat jullie beide mooi vinden. Dat kunnen trends zijn zoals marmer of Ibiza stijl. Maar misschien vinden jullie het wel mooier om de kaart strak te maken en zonder allemaal poespas. Wat je ook zoekt, het is bijna allemaal aanwezig in de collectie van Fuif https://fuif.nl/trouwkaarten en zit de kaart die jullie willen hebben er echt niet tussen? Dan kun je je kaart zelf ontwerpen op de website of vragen of ons service team je wilt helpen!

Menukaarten

Een ander ding dat natuurlijk niet vergeten mag worden bij een bruiloft zijn menukaarten. Wat is immers een bruiloft zonder eten en drinken? Wat helemaal gaaf is, is om je menukaart te laten matchen met de trouw en/of save the date -kaart. Daarom heeft Fuif van een hoop trouw en/of save the date -kaarten ook een menu kaart laten ontwerpen. Keus genoeg! Neem dus eens een kijkje in onze collectie menukaarten: https://fuif.nl/menukaarten.


Bedankkaarten

Als er mensen met jou en je (toekomstige) man jullie grote dag gevierd hebben, moeten deze daar natuurlijk voor bedankt worden. Hoe kan dat leuker dan met een kaartje? Ook voor de bedankkaarten geld dat de meeste trouw save the date en/of menu -kaarten ook een bedankkaart is. Zo houd je alle kaarten voor de bruiloft in dezelfde stijl. Kijk voor alle bedankkaarten op: https://fuif.nl/bedankkaartjes.

 

Ben je naast de kaarten ook nog op zoek naar een orgineel huwelijkscadeau? Wat dacht je van een schilderij gemaakt  op jullie bruiloft! Bekijk hier dit persoonlijk huwelijkscadeau