I'll be home for christmas...

In mijn lelijke kersttrui! Kom je ook gezellig met kopjes warme chocolademelk bij ons op de (nieuwe) bank zitten? Voor een housewarming kan het hoe gekker hoe beter! Dus pak die naar gebreide trui van oma uit de kast. Alles kan erop staan: Rendieren, sneeuwpoppen, lichtgevende lampjes tot aan compleet opgetuigde kerstbomen. Goed fout is niet lelijk. :)

Housewarming: Vertel het met een kerst verhuiskaart

Het belangrijkste van je housewarming: Hoe ga jij je grappige feestje aankondigen? Daarvoor hebben wij voor jou de ultieme oplossing: De verhuiskaart in de vorm van een kerstkaart waarbij je iedereen ook gelijk uitnodigt voor je gekke housewarming feestje. Volg je hem nog? Een kerst-verhuis-housewarming-kaart dus.
Zoals bijvoorbeeld met deze kerst verhuiskaarten    

Feestje voorbereiden in je foute kersttrui

Na het versturen van de kaartjes kan het feestje beginnen. De voorpret om het allemaal voor te bereiden is ook al leuk. Je kan lekker los met decoratie en je hele huis volhangen met over de top lelijke kerstversiering. (de kringloop is een aanrader!) Alles wat ronddraait, licht geeft of danst op muziekjes is sowieso een succes. Denk ook aan kerstmannen die hangen aan daken, zuurstokjes en kitscherige kerststalletjes met Jezus en Maria. Wat je ook bij elkaar weet te schrapen zorg voor 1 ding: Flikkerende lampjes, het liefst ook nog in verschillende gekleurde lichtjes. 

Rock around the christmas tree

Party hardy!! Jullie foute feestje kan beginnen. Gewapend met een lange playlist vol met foute kerstsongs kan het dansen romdom de kerstboom beginnen. Lekker uithalen met Maria Carrey: All I want for christmas is you! Elkaar volgooien met witte confetti want met kerstmis moet het sneeuwen. Lekker dansen, gek doen en lol maken in jullie nieuwe huisje. Als het dan nog steeds niet lekker warm is in jullie gloednieuwe huis dan weten wij het ook niet meer. Je kunt in ieder geval met een warm gevoel terugkijken op hartverwarmende herinneringen...  

Bron afbeelding: Shutterstock