Informatie omtrent coronavirus

We kunnen ons voorstellen dat de maatregelen omtrent het coronavirus vragen oproepen. Neem hieronder een kijkje voor de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij staan voor jullie klaar!

Zijn jullie bereikbaar?

Ja, wij zijn er voor je! Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 21.00 uur op 085 - 743 07 61. Je kan ons tevens een e-mail sturen. Wij helpen graag met vragen over je bestelling of kaart.

Worden mijn kaarten veilig gedrukt en verzonden?

Ja! Onze drukkerij volgt de strikte maatregelen (opgesteld door het RIVM) die zorgen voor een veilige en hygiënische werkomgeving. De drukkerij is dus gewoon open en zal daarom jouw kaarten met liefde in productie nemen.

Wanneer worden mijn kaarten geleverd?

Op dit moment hebben de maatregelen, die zijn genomen voor een veilige en hygiënische werkomgeving, geen gevolgen voor bestellingen. Proef- en eindorders worden geleverd met de service die jullie van ons gewend zijn. Uiteraard hanteren wij in onze drukkerijen en bij onze externe leveranciers de richtlijnen van het RIVM. Lees hier meer over onze levertijden. 

Mijn bruiloft / feest is uitgesteld of gecanceld, wat nu?

We leven oprecht met jullie mee. Neem in deze situatie gerust contact met ons op. Zo kunnen we persoonlijk de mogelijkheden bespreken. We staan voor jullie klaar!

Contact

Staat jouw vraag hier niet tussen of heb je meer advies nodig? Schroom niet contact met ons op te nemen met de klantenservice. We zijn op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 21.00 uur bereikbaar op 085 - 743 07 61, je mag ons altijd een e-mail sturen.

We wensen je alle gezondheid toe in deze periode.