FUIF > Fotokaarten uit de Fuif collectie

Fotokaarten collectie

Je favoriete foto gebruiken op je uitnodiging maakt het nog persoonlijker. Aan de linkerkant kun je gemakkelijk selecties aanvinken om je geschikte uitnodiging te vinden. Liever helemaal zelf ontwerpen? Kies een blancokaart en voeg je foto toe. Bestel een echte proefdruk voor slechts € 0,99!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Persoonlijke fotokaart maken

Er is niets persoonlijker dan een fotokaart! Kies een staande, liggende of vierkante kaart. Voeg vervolgens je foto en tekst toe, kies de grootte van je kaart en bestel. Je kunt je fotokaart helemaal aanpassen naar je eigen wensen. Dus het wordt helemaal jouw kaart! Wil je weten hoe de kaart er uitziet voordat je deze verstuurd? Bestel een proefdruk voor slechts € 0,99!


Fotokaart maken en versturen

Je fotokaarten kun je thuis in een pakket laten bezorgen, of je kiest er voor je fotokaarten direct te versturen naar jouw adressenlijst. Dit betekent dat je de volgende handelingen niet zelf hoeft te doen; kaarten in de enveloppen plaatsen, adressen schrijven en postzegels plakken! Want dat doen wij allemaal voor jou. Lees er hier meer over.


Uitnodiging met foto maken

Wie wordt er nou niet blij van een uitnodiging met de foto van een bekende erop. Tip! Kies voor een fotokaart met twee fotokaders. Dan kun je een foto van vroeger en een huidige foto plaatsen!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: