FUIF > Uitnodiging feest - Kaart maken op Fuif

Uitnodiging voor een feest maken

Er is altijd reden voor een feest!  Of je een huwelijksjubileum viert, Sarah of Abraham gaat zien, een 21 diner wilt organiseren of een housewarming viert: bij Fuif.nl maak je je persoonlijke uitnodigingen voor een feest. Proefdruk slechts €0,99 en gratis verzonden! We leveren pakketten ook op maandag. Of je kiest voor directe verzending naar je genodigde, dat kan ook bij Fuif!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen
    Verbergen
Omhoog
Bekijk de   resultaten
 

Uitnodigingen maken en versturen

Of je een huwelijksjubileum viert, gaat trouwen, Sarah of Abraham gaat zien, een kraamfeest wilt houden of een housewarming viert: bij Fuif.nl maak je je persoonlijke uitnodigingen voor een feest. Kies de kaart die je mooi vindt en pas de tekst en foto van je uitnodigingskaarten aan naar je eigen wensen. Wil je eerst weten hoe je feestelijke kaart er in het echt uit komt te zien, stuur dan een voorbeeldkaart naar jezelf, á €0,99 (inclusief verzendkosten). Je kunt daarna eventueel nog aanpassingen aanbrengen. Ben je tevreden over het ontwerp, plaats dan de definitieve bestelling op Fuif.nl. De feestelijke uitnodiging heb je dan in elk geval goed geregeld! 

Voor alle feestjes een leuke uitnodigingskaart

Feestjes zijn leuk! Daarom grijpen wij Nederlanders alle redenen aan om een feestje te vieren. Op fuif.nl vind je voor elke gelegenheid een passende kaart.

Uitnodigingskaarten voor fijne feestjes

Er zijn zoveel gelegenheden om een feestje rond te organiseren. Natuurlijk zijn grote momenten in je leven zoals het halen van je examen of het kopen van een huis reden voor een mooi feest. Uitnodigingen voor je examenfeest of housewarming vind je dan ook op fuif.nl. Wil je gezellig met je vriendinnen high-teaën? Natuurlijk zorg je dan voor een mooie aankleding. En dit begint al met stijlvolle uitnodigingen.

Eens in de twee jaar grijpen we het kampioenschap voetbal aan om vrienden bij ons thuis uit te nodigen voor een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje (bitterballen) en een drankje (bier). En hé: mooi weer is ook reden voor een feestje. Daarom hebben we ook mooie uitnodigingen voor een tuinfeest voor jou gemaakt, eenvoudig aan te passen aan jouw wensen.

Uitnodiging kinderen

In de categorie kinderen vind je allerlei vrolijke kaarten. Het begint al bij het kraamfeest. Sommige ouders kiezen voor een gezellige babyborrel (soms in plaats van de kraamvisite) en natuurlijk vind je hier leuke uitnodigingskaarten. Daarna vier je dat je kindje een jaar is, natuurlijk met een van onze leuke uitnodigingen. Ook voor alle andere leeftijden vind je op fuif.nl passende kaarten.
Gaat je kind zijn of haar eerste heilige communie doen of wordt hij of zij gedoopt? Dat is iets om te vieren. We hebben verschillende uitnodigingen ontworpen om je familie en vrienden hiervoor uit te nodigen.

Directe verzending

Bij Fuif.nl kun je jouw zelfgemaakte uitnodiging direct laten verzenden naar je gasten. Dit betekent dat je de volgende handelingen niet zelf hoeft te doen; kaarten in de enveloppen plaatsen, adressen schrijven en postzegels plakken! Want dat doen wij allemaal voor jou. Je hoeft alleen maar een uitnodiging te maken, een lijst met adressen te uploaden en een bestelling te plaatsen. Wij doen dus de rest, service van Fuif.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: